fbpx
Skip to main content
nisan kamper kućica

Muka vam je da radite od kuće, a ne možete nazad u kanc? Nissan ima pravo rešenje za vas!

Foto: Youtube Printscreen/ TeknoMob
Dok je unutrašnjost namenjena za rad, krov se jednostavno pretvara u prostor za odmor i opuštanje na ležaljci pod suncobranom. Fali još samo bazen...

Nissan je nedavno prikazao koncept kamper kombija namenjen svima onima koji žele i mogu da svoj posao rade bilo gde. Njegov nastanak je inspirisala "kovid realnost", odnosno činjenica da sve veći broj ljudi širom sveta od početka pandemije korona virusa radi od kuće.

Zato je ovo koncept vozilo nastalo kao pokretna kancelarija koja svojim vlasnicima omogućava da posao obavljaju bilo gde. "Kancelarijski" deo vozila predstavlja modul na izvlačenje, nazvan Office Pod Concept, opremljen radnim stolom i stolicom, za kojima se može raditi i kada su uvučeni u kombi

Funkcijama ovog neobičnog vozila, nastalog na osnovi Nissanovog minivana NV350, upravlja se pomoću mobilne aplikcije. A dok je unutrašnjost namenjena za rad, krov se jednostavno pretvara u prostor za odmor i opuštanje na ležaljci pod suncobranom.

Osim pomenutog, tu su još jedan anti-kovid dodatak - antibakterijska UV lampa, smeštena u pregradu za rukavice, namenjena dezinfekciji ličnih predmeta. Zanimljivo je i to da je pod kombija izrađen od providnog polikarbonata, pa je tako moguće videti šta se dešava ispod vozila.

Nissanu za sada ne planira serijsku proizvodnju ovog vozila, ali se razmatra mogućnost ugradnje pojednih njegovih elemenata u postojeće modele na zahtev kupaca.

 

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
10 Beograd