fbpx
Skip to main content
aui

5 načina da svog starog limenog ljubimca osvežite i ulepšate!

Foto: Srbija Danas
Ako vam je dosadio fabrički izgled vašeg automobila, ovo su pravi saveti za vas, koji će vam pomoći da ga osvežite i ulepšate...

Jedna od sjajnijih stvari kod automobila je to što, ukoliko tako nešto želite, sa njima možete da se "igrate" i da ih sređujete po svom ukusu.

Neki se fokusiraju na unapređivanje motora i tjuning, ali ćemo se mi ovde pozabaviti vizuelnim aspektom sređivanja. Zato vam dajemo 5 saveta koji će doprineti da se vaš auto potpuno izdvoji iz mase drugih sličnih četvorotočkaša.

1. Felne

Na prvom mestu se nalaze felne, i mnogi će se složiti da dobre felne potpuno menjaju izgled automobila. Možete ih naći u bezbroj različitih oblika i veličina, a svaki od njih koje izgledaju dugačije će vam pomoći da ulepšate svoje vozilo.

aui
Foto: Srbija Danas

2. Folija

Folijama možete promeniti boju i izgled celog auta, ili boju samo nekih delova. Tako ćete učiniti da vaš auto izgleda jedinstveno, pa čak i prepoznatljivo. Folije se mogu pronaći u različitim bojama i dezenima, pa je tu vaša mašta jedino ograničenje kada je izgled vozila u pitanju.

3. Tamna stakala

Po zakonu je dozvoljeno da prednja stakla budu zatamnjena do 30 odsto, dok zadnja mogu mogu biti i do 70 odsto tamnija. Naravno, morate posedovati atest kako biste vaše vozilo posle mogli da registrujete, ali kada to uradite, vaš auto će odmah dobiti ozbiljniji i sportski izlged.

4. Spuštanje

Još jedan od načina da vaše vozilo izgleda agresivnije i sportski je da ga spustite. Slažemo se da ćete možda malo izgubiti na funkcionalnosti, ali sve glave će se okretati za vašom gradskom zujalicom, ističe Auto Exclusive.

5. Ksenonski farovi

Ugrađivanje ksenona je još jedan sjajan način da modernizujete izgled svog automobila. I za to će vam biti potreban atest, ali ako ih ugradite, budite sigurni da ćete ostavljati utisak skoro kao da ste kupili nova kola. I što je još bitnije, vidljivost tokom noćne vožnje će biti mnogo bolja.

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd