Skip to main content
Lamborgini

HA, HA, HA! Platio je 12.000 evra za popravku LAMBORGINIJA - zapalio se tri sata kasnije! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/LADbible
Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali...

Nesvakidašnji događaj na autoputu u Velikoj Britaniji – prelepi zlatni Lamborgini se sam od sebe zapalio i ostavio u čudu svog vlasnika.

Nakon što je puna dva meseca čekao da završi servis njegovog skupocenog automobila, vlasnik se suočio sa po život opasnom nesrećom. 22-ogodišnji Lak Sira preuzeo je sa servisa svoj Lamborghini Gallardo LP560-4 i platio račun od čak 10.498 funti (oko 12.000 evra). Ipak, već tri sata kasnije. Lak Sira i njegova devojka, koja je bila na suvozačkom mestu, osetili su miris benzina. Miris je bio toliko intenzivan da su otvorili prozore, a potom su i stali kako bi skinuli krov. Tada je došlo do eksplozije u motornom prostoru i plamen je vrlo brzo zahvatio ceo auto.

Vlasnik Lamborginija je za predstavnike britanskih medija izjavio kako je uzrok nesreće sigurno nemar servisa iz Birmingema, pa je očekivano najavio tužbu.

- Skoro smo poginuli, da nisam stao, strah me da pomislim što bi se dogodilo. Bilo je strašno, a moja devojka je toliko preplašena da ne želi više da se vozi sa mnom u automobilu“, rekao je vlasnik Lamborginija i najavio kako će razmotriti sa advokatom sve opcije. S obzirom na to da je Lamborgini u potpunosti uništen, lako je pretpostaviti što će i koliko tražiti.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd