fbpx
Skip to main content
Ferari roma

ODLUKA JE PALA: Ferari nikada nće farbati MODELE u OVU BOJU - evo ZAŠTO

Foto: Instagram printscreen/ vincenzodenit
Ova odluka je konačna...

Ferrari je takođe protiv farbanja svojih modela u roze boju.

Iz Ferrarija su prilikom predstavljanja svog najnovijeg modela Roma saopštili da im je želja bila da prošire ciljnu grupu kupaca i pruvuku nove klijente. Ipak, negiraju da je ovaj GT model oblikovan tako da privuče više pripadnica lepšeg pola.

Naime, u kompaniji iz Maranela nisu za to da se automobil dizajnira sa idejom da se posebno dopadne ženama.

NOVI DETALJI: Otkrivene pojedinosti Ferari Rome

NOVI DETALJI: Otkrivene pojedinosti Ferari Rome

SVAKA ČAST: Debituje u martu, a u salone stiže u drugoj polovini godine

SVAKA ČAST: Debituje u martu, a u salone stiže u drugoj polovini godine

OD NAREDNE GODINE NAGLO KOČENJE: Ova kompanija će se manje fokusirati na prodaju

OD NAREDNE GODINE NAGLO KOČENJE: Ova kompanija će se manje fokusirati na prodaju

U italijanskom proizvođaču kažu da ne nameravaju da lansiraju auto koji bi bio orijentisan ka ženskoj populaciji jer to ne žele ni same žene koje ne bi bile zainteresovane za supersportski model koji bi imao epitet "ženski" Ferrari.

Kako je u intervjuu za Arabian Bussines kazao šef marketinga kompanije, Enriko Galijera, to bi loše uticalo na prodaju jer bi se onda pojedini muški fanovi Ferrarija možda odlučili za model nekog drugog proizvođača supersportskih automobila.

Čak i bez "ženskog" Ferrarija, ovom proizvođaču prodaja vozila pripadnicama lepšeg pola ide veoma dobro, s obzirom da beleži rast broja kupaca ženskog pola.

Galijera smatra da je to rezultat brojnih aktivnosti koje njegova kompanija širom sveta organizuje upravo kako bi animirala parove, a ne samo muškarce.

On je još jednom potvrdio da kupci Ferrarija svoje vozilo neće moći da naruče u roze boji, bez obzira koliko su spremni da plate za to.

-Mi proizvodimo sportske automobile, a postoje neke boje za koje verujemo da nisu prikladne za tu vrstu vozila-, objašnjava Galijera.

Ipak, to neće sprečiti Ferrari da napravi i jedan atipičan supersportski model. Prema najnovijim informacijama, SUV Purosangue planiran je za 2021. godinu.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Umerena kiša
25 Beograd