fbpx
Skip to main content
vožnja autoputem

Da li je ovo najgori vozač na svetu? Nećete verovati šta je napravio na autoputu (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Magyar Közút
Iako je na prvi pogled jednostavna, vožnja autoputem zbunjuje brojne vozače. Ko se još nije susreo s vozačima koji se pogreško uključuju na autoput, ne znaju da leva traka služi samo za preticanje, nekima se omakne pa voze u suprotnom pravcu.

Ipak, sve je nadmašio mađarski vozač pikapa Nissan Navara čiji su "biser" zabeležile kamere.

Na prvi pogled sve je normalno: Nissan Navara s prikolicom uključuje se na mađarski autoput M25 na skretanju sa autoputa M3 u blizini Helyszína. Vozač se normalno približava, očekuje se da "uhvati" traku za uključenje, ubrza i nastavi vožnju autoputem.

A onda šokantni manevar: Vozač Navare usporava, misli da se uključuje na cestu sa saobraćajem u oba smjera, daje lijevi žmigavac i pokušava "uhvatiti" imaginarnu desnu traku magistralne ceste, a zapravo levu traku autoputa!

Srećom, u tom trenutku našao se na putanji samo jednom automobilu, srebrenom monovolumenu čiji je vozač pokazao zavidnu umešnost i značajno smanjio posledice sudara.

Vozač monovolumena doneo je ispravnu odluku. Shvativši da nema vremena za kočenje niti prostora za izbegavanje Navare, svoj automobil usmerio je između pikapai prikolice, značajno ublaživši udarac i njegove posledice.

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
17 Beograd