fbpx
Skip to main content
Prestrojavanje

NAJVEĆA MUKA - kako se prestrojiti u najvećem ŠPICU? Čovek je našao REŠENJE! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ Allison Klemes
Lepa reč...

Vozač iz Los Anđelesa pronašao je zanimljiv i zabavan način da ubedi druge učesnike u saobraćaju da ga propuste u gužvi.

SKORO 4.000 EVRA! Hrvat dobio rekordno visoku KAZNU za saobraćajne prekršaje!

SKORO 4.000 EVRA! Hrvat dobio rekordno visoku KAZNU za saobraćajne prekršaje!

U saobraćajnom špicu vlada velika nervoza, pa nije uvek lako prestrojiti se u susednu traku zbog nestrpljivih i netolerantnih vozača. Često smo svedoci situacija koje su na ivici incidenta i tuče, a razmena psovki među vozačima postala je uobičajena stvar.

A rešenje je sasvim jednostavno i zahteva minimum komunikacije – bilo da je reč o gestikulaciji ili kreativnom pristupu kome je pribegao ovaj vozač iz Los Anđelesa, koji je kroz prozor automobila isturio tablu na natpisom "molim vas, pustite me". Nakon što su ga propustili da se prestroji, vozač nije zaboravio da im se ljubazno zahvali, pomoću druge table na kojoj piše "hvala":

Kao što se vidi na snimku, ovakvo rešenje ne samo što je delotvorno, već deluje zabavno i opuštajuće na druge vozače i smanjuje nivo nervoze. Međutim, postavlja se pitanje da li bi ono "upalilo" i u beogradskoj saobraćajnoj gužvi, ili bi možda imalo suprotan efekat?

A da li vi propuštate druge vozače u "špicu" kada vidite da žele da se prestroje i kako biste reagovali na jednu ovakvu ideju?

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd