Skip to main content
Toyota La coupe

NI GUGL NIJE ZNAO! Ovo je najčudnija Tojota koju ćete ikad videti! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ HAL01 SKZ
Kao bombona je, ali ima jedan problem...

Iza imena La Coupe krije se dosad najčudnija i najoriginalnija Tojota ovog milenijuma.

Ako ste mislili da je Supra najradikalniji domet japanske kompanije, i te kako ste se prevarili. U Tojoti su izgleda vrlo otvoreni za nove stvari. Koncept ovog vozila deluje kao da je spreman da osvoji puteve i srca mlađe populacije, ali bio je i ostao tek koncept.

Nažalost, La Coupe nije bio namenjen proizvodnji i Tojota ga sigurno neće proizvesti.

"Osmišljen je za japansku publiku i nema govora o proizvodnji", rekli su iz Tojote.

Prava šteta, jer koncept prikazan u Naošimi je definitivno izazvao veliki interes. Fotografije se trenutno dele na društvenim mrežama među poklonicima Tojote u potrazi za dodatnim informacijama. Do sada se saznalo tek kako se automobil pojavio u nekoliko navrata u javnosti, a počevši od kraja prošle godine.

Potpuno neočekivano, jer za ovaj automobil donedavno nije znao ni Gugl, a to bi prema dosadašnjoj praksi značilo da ne postoji, odnosno da se nije dogodilo.

La Coupe je, kao što mu ime govori, kupe s dvoja vrata bez prozorskih okvira. Posebnim ga čini zaobljeni dizajn koji je danas gotovo napušten, kao i biserna svetla. Upravo je neverovatno koliko malo se razlikuju prednji i zadnji kraj. Plavi logo govori kako je ispod poklopca hibridni pogon.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd