fbpx
Skip to main content
saobraćaj

Ovi polovnjaci su budući klasici: Ako ih danas kupite, za koju godinu ćete na njima dobro zaraditi

Foto: Profimedia/ilustracija
Ovih 7 automobila spadaju u modele koji imaju veliki potencijal da u narednim godinama dosta dobiju na svojoj vrednosti...

Za većinu automobila koje danas smatramo klasicima, u vreme kada su bili aktuelni, malo ko je smatrao da će za koju deceniju imati kultni status i moći da se unovče za veliki novac.

Danas je, možda, razlika u tome što već znamo kako to "funkcioniše", pa možemo da pretpostavimo da će neki modeli, u godinama koje dolaze, dobijati na  statusu i vrednosti.

saobraćaj
Saobraćaj
Foto: Profimedia/ilustracija

Danas postoje određeni modeli iz prethodnih decenija, koji su kao polovnjaci koštali "samo" 10-ak hiljada evra/dolara, da bi im danas vrednost, u zavisnosti od godišta i stanja, bila čak i do 10 puta veća. Isto se može pretpostaviti i za naredne decenije.

Ovih 7 automobila, prikazanih u videu iznad, spadaju u one koji imaju veliki potencijal da postanu vredni klasici, pa se onima koji imaju novac, preporučuju kao modeli na kojima će u budućnosti na njima moći dobro da se zaradi.

To su: Mercedes AMG C63 Edition 507 (2014), Audi TT prve generacije (1998), Aston Martin Cygnet (2011), BMW M3 E46 (2000), Renault Clio V6 (2001), Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (2015) i Dodge Viper RT/10 (1991).

 

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd