fbpx
Skip to main content
Tesla

Stotine radnika OTPUŠTENO - evo šta je veliki uzrok ALARMANTNOM STANJU u Tesli!

Foto: Profimedia
Šok!

Medijska kuća The Mercury News je objavila da je kompanija Tesla, koja se nalazi u jeku proizvodnje automobila Model 3, otpustila na stotine radnika ove nedelje, kako u svojim predstavništvima tako i u fabrici.

U svojoj izjavi, kompanija je kao razlog otpuštanja nekih od 33.000 radnika navela izveštaje o negativnim poslovnim rezultatima određenog broja radnika i planove za efikasniji rad.

Neimenovani izvori iz TESLE potvrđuju da je otpušteno između 400 i 700 radnika što je sličan broj otpuštenih onom od prošle godine. U TESLI tvrde to neće uticati na proizvodnju Modela 3.

RUSVAJ NA PARKINGU! Nije dao pauku da mu odnese auto, već je rešio da se bori za njega! (VIDEO)

Tesla
Foto: Profimedia

U međuvremenu, još uvek se očekuju ažurirane informacije o proizvodnji Modela 3 (prema poslednjim informacijama proizvedeno je samo 260 automobila), koje će verovatno biti objavljene tokom sledeće nedelje, kao i prilikom predstavljanja prvog električnog kamiona Semi koje je zakazano za 16. novembar.

U zvaničnoj izjavi kompanije se između ostalog navodi da i "Tesla, kao i sve kompanije, sprovodi godišnju evaluaciju rezultata koji su ostavareni, kao i načina na koji su ti rezultati postignuti. To obuhvata konstruktivne povratne informacije i priznanja najboljima koji dobijaju naknade za svoj rad kao i unapređenja. Takođe, kao što je to slučaj sa velikim kompanijama, posebno onima koje broje više od 33.000 radnika, izveštaji o poslovnim rezultatima podrazumevaju i otpuštanja radnika koji nisu ostvarili dobre rezultate. U svakom slučaju, Tesla nastavlja da raste i da zapošljava ljude širom sveta".

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Light snow
-0 Beograd