Skip to main content
stan BG na vodi

TAMAN ŠTO STE SKOCKALI SVOJ ŽIVOTNI KUTAK, ALI IPAK...

Foto: Srbija Danas
Taman kada ste pomislili da ćete napokon da uživate u toplini svog novog doma, osetili ste neprijatan miris...

Kupili ste stan, mesecima ste brižljivo birali nameštaj, uklapali detalje sa bojom zidova. Taman kada ste pomislili da ćete napokon da uživate u toplini svog novog doma, osetili ste neprijatan miris buđi koji je počeo da vam smeta.

Neželjena pojava zvana vlaga nastanila se i uprkos modernoj izolaciji, proširila se u vidu crnih mrlja u uglovima prostorija ili na rubovima kabina za tuširanje što je već siguran znak nastanka gljivica.

Naizgled beznačajan problem može se pretvoriti u pravu noćnu moru i dovesti do neželjenih posledica poput kašlja, bronhitisa, upale pluća, astme i drugih bolesti disajnih organa. Kako bi izbegli ozbiljne zdravstvene probleme i obezbedili prijatan boravak u vašem domu, potrebno je da na kvalitetan način trajno rešite problem sa vlagom i to korišćenjem najsavremenijih industrijskih mašina i tehnologija koje primenjuje Vlagostop.

stan
Foto: Profimedia

Vlagostop raspolaže stručnim tehničkim timom koji radi sa više od 20 mašina najnovije generacije američke proizvodnje za borbu protiv vlage. Uspešno rešavanje problema sa vlagom sada je dostupno širom Srbije i to po izuzetno povoljnim cenama.

Neželjeni podstanar vašeg doma će vam u kratkom vremenskom periodu zauvek reći zbogom uz pomoć Vlagostopa koji će vlagu apsolutno izvući iz vaših prostorija čineći ih ponovo prijatnim i ugodnim.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Brko's picture

Brko

Imao ovakav problem i rijesen. Gora je zapravo moderna stolarija jer prostor hermeticki zatvori i onda ako zidovi nisu suvi eto vlage.

1 | 1

SD novčanik

SD vesti

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd