fbpx
Skip to main content
Run ‘n More

PRVA SPECIJALIZOVANA PRODAVNICA ZA TRKAČE: Run ‘n More omogućava skeniranje stopala i odabir pravih patika

Foto: Promo
U Beogradu je otvorena prva, specijalizovana prodavnica, prvi pravi servis za trkače – Run ‘n More - potpuno jedinstven u regionu. Namenjena je profesionalnim trkačima i trkačkim grupama, amaterima i početnicima u trčanju.

Run ’n More je mnogo više od prodavnice, ovo je mesto na kom će se okupljati trkačka zajednica i sa kog će počinjati brojne rute za trčanje.

Originalni Run ‘n More koncept nudi kompletnu podršku trkačima u izboru odgovarajuće obuće i opreme. Ljubitelji trčanja moći će da na specijalnom “foot scan-u” skeniraju svoja stopala i utvrde način na koji gaze i koji model patike savršeno pristaje njihovom stopalu. U tome će imati podršku stručnog osoblja, koji su i sami trkači i koji će moći da podele svoja iskustva u trčanju.

KULTNI NIKE MODEL IZ DEVEDESETIH SAMO U "TIKE" PRODAVNICI: Nike reizdao Pipenov Air More Uptempo

Run ‘n More
Foto: Promo

Pored toga, Run ‘n More izdvojio je poseban kutak za sve koji bi svoj trening da započnu baš u ovom shop-u. Obezbeđeni su “looker room” i tuš kabina, pa trkači mogu da se presvuku, istrče svoju rutu i potom se vrate svojim obavezama.

U prodavnici je dostupna inovativna I tehnološki najnaprednija oprema za trčanje. Ljubiteljima trčanja dostupni su najpoznatiji svetski brendovi - Nike, Adidas, New Balance, Asics, Mizuno i Saucony.

BUDUĆNOST NEMA GRANICA: ''Nike'' se vratio u prošlost i najvećim svetskim sportistima priredio govor za pamćenje

Run ‘n More nalazi se u ulici Uzun Mirkova 10 u Beogradu i radiće od ponedeljka do subote od 9 do 22h, a nedeljom od 10 do 18h.

Run ‘n More
Foto: Promo

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd