fbpx
Skip to main content
kupovina

ISPOVEST prodavačiče iz Srbije: TERALI su me da LAŽEM da je roba ORIGINAL!

Foto: Profimedia
Da li ste sigurni da ste kupili original ili kopiju?!

Radnica jednog ekskluzivnog butika, u kom možete pronaći razne prestižne modne brendove, imala je da kaže svašta na temu da li se u Srbiji može kupiti neki brendirani komad odeće i da pri tom budemo sigurni da je original. To što je ona ispričala svakog čoveka natera da se zapita ko to vara potrošače i da li nas neko štiti od sličnih prevara.

Ova Kragujevčanka je pokazala šta je SMISAO ŽIVOTA: Sada ima poruku za sve žene u Srbiji!

- Moj problem je počeo kada sam od strane menadžera butika u kome radim došla u poziciju da lažem ljude koji su se raspitivali o tašnama, pantalonama, majicama jednog ekskluzivnog brenda, želeći da saznaju da li je to na šta će dati toliki novac zaista original. To se videlo pre svega po razlici u veličinama. Jedna mušterija je došla u pantalonama istog brenda, ali kupljenim u inostranstvu, i tražila istu veličinu kod nas. U pitanju je bio isti model, samo druge boje. Naravno da je bilo razlike i to nisam umela da objasnim - ispričala je.

kupovina u butiku
Foto: Profimedia/ilustracija

- Jednom prilikom sam slagala ženu koja je kupila tašnu renomiranog proizvođača, za koju sam rekla da je original, ne pitajući za cenu, zbog čega sam se jako loše osećala. Drugi put su mi rekli da sam lažov jer su prepoznali da je u pitanju kopija, čak su mi rekli da se takva ista torba može kupiti u Italiji za 30 evra.

Na pitanje da li je to radila samo u prisustvu nadređenih, odgovorila je da jeste, jer je neko od njih uvek bio tu.

- Posmatrali su me sve vreme, trebalo je da se ponašam, stojim, pričam onako kako su oni zamislili, inače bi mi uzeli bonus koji sam ostvarila tog dana - rekla je ona.

Iz Nemačke došla na svadbu u Kruševac, a kad je bratanici dala kovertu doživela je sramotu

Takođe je ispričala da ne zna odakle su nabavljali robu, ali je sigurna da ne prodaju originale i da se kupci dovode u zabludu, pogotovo oni koji ne znaju da razlikuju dobru kopiju od originala.

- Sećam se da je jednom mušterija vratila skupo plaćene cipele italijanskog brenda koje su se potpuno ogulile i pokidale posle nekoliko nošenja. Rečeno joj je da nije pazila, i da ih oni ne mogu zameniti jer su nošene napolju! Pretila je da će dovesti inspekciju, na šta su se oni samo nasmejali - rekla je.

Žene razgledaju odeću u butiku
Foto: Profimedia

- Kada nisu bili tu, menadžeri su često pratili šta radimo peko kamera. Više puta su nas pozivali telefonom kada vide neku lepo obučenu ženu, po njihovoj proceni bogatu, da ušeta u radnju i govorili da idemo za njom, kao i da ćemo mi biti krive ako izađe iz radnje, a da ne kupi ništa! - ispričala je.

Sledeći put dobro razmislite kada uđete u neku radnju gde ste spremni da bacite gomilu novca za neki odevni predmet, pritom ubeđeni da to što je skupo, mora biti i kvalitetno. Istina je izgleda malo drugačija.

 

Nezamislive stvari se dešavaju na luksuznim putovanjima na kruzerima, opšti blud i razvrat. Ispovest jednog kuvara koji je to sve doživeo možete pročitati KLIKOM OVDE!

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd