fbpx
Skip to main content
Danka Trbojević

Izabrano novo rukovodstvo IAB Serbia

Foto: Promo
Jedan od glavnih fokusa IAB Serbia i u narednoj godini nastavlja da bude dalje unapređenje i razvoj DIMAQ programa obrazovanja, standardizacije i sertifikacije, pokrenutog prošle godine

Članovi UO IAB Serbia izabrali su novo rukovodstvo ove organizacije i pozicija predsednika UO poverena je Igoru Žeželju, CEO Wireless media dok je na mesto izvršne direktorke izabrana Danka Trbojević.

Novoizabrani predsednik UO IAB Serbia je tom prilikom predstavio program organizacije za 2018. – 2019. godinu.

Danka Trbojević
Foto: Promo

Prema ovom planu, u narednom periodu fokus je stavljen na unapređenja u sva 4 segmenta interesovanja IAB-a: 

Kontinuirana promocija digitalnog marketinga i njegovih mogućnosti;

Nastavak rada na edukaciji članova organizacije, kako interno tako i eksterno kroz posete kongresima, organizaciju radionica, predavanja i razmene znanja sa članovima sa drugih tržišta;

Rad na održanju i unapređenju postojećeg standarda;

Povećanje potrošnje kroz edukaciju i uključivanje većeg broja oglašivača.

Ivan Žeželj
Foto: Promo

Jedan od glavnih fokusa IAB Serbia i u narednoj godini nastavlja da bude dalje unapređenje i razvoj DIMAQ programa obrazovanja, standardizacije i sertifikacije, pokrenutog prošle godine.

Izvršna direktorka IAB Serbia Danka Trbojević, izjavila je da je pored fokusa na unapređenju DIMAQ programa u planu i organizacija velike konferencije – Digital Day 2018, kao i IAB MIXX Awards 2018., a planirane su i druge inicijative koje će dodatno regulisati i unaprediti tržište digitalnog oglašavanja i marketinga u Srbiji.

IAB Serbia sa svojim telima i korporativnim članovima koje okuplja, predstavlja najveći samoregulativni, edukativni i ekspertski centar industrije internet oglašavanja, u našoj zemlji.

Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-6 Beograd