fbpx
Skip to main content
Dunav osiguranje

Jeftinije osiguranje za siguran put i odmor

Foto: Promo
„Dunav osiguranje“ pripremilo je za predstojeću turističku sezonu Letnju akciju popusta pri zaključivanju polise putničkog zdravstvenog osiguranja odnosno paketa putnog osiguranja, uz dodatne pogodnosti za još neke usluge najveće osiguravajuće kuće u Srbiji.

U periodu od 1. juna do 30. septembra, Kompanija  pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja, odobrava primenu sledećih popusta:

Dunav osiguranje
Foto: Promo
  •  10% na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana ili

  •  15% popusta na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, i osiguranje od građanske odgovornosti), odnosno 20% popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga); ovi popusti primenjuju se za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.

 Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja moguće je zaključiti i onlajn uz 15% popusta, tokom cele godine, na sajtu Kompanije „Dunav osiguranje“, klikom na link Kupi online.

Dunav osiguranje
Foto: Promo

 Uz ove pogodnosti, osiguranici/ugovarači koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju odnosno paket putnog osiguranja imaju priliku da koriste i dodatne pogodnosti:

  •  zaključenje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa „Letnja čuvarkuća“, ukoliko je početak perioda pokrića u akcijskom periodu;

  •  30% komercijalnog popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, ukoliko je početak trajanja osiguranja u akcijskom periodu;

  •  kupovina međunarodne karte osiguranja po ceni od 1.800 dinara ukoliko u akcijskom periodu kod Kompanije zaključe i osiguranje pomoći na putu, pоd uslоvоm dа је kоd Dunava zаklјučеnо оsigurаnjе оd аutооdgоvоrnоsti, ili sе istо zаklјuči u аkciјskоm pеriоdu.

Sve u vezi s promotivnim uslovima Letnje akcije zainteresovani građani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta Kompanije ili besplatnim pozivom na telefonski broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i putem internet adrese www.dunav.com

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd