fbpx
Skip to main content
policija

LEPA VEST ZA ZAPOSLENE U MUP: Od sledeće godine povećanje plata!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će svi zaposleni u MUP-u sledeće godine imati veće plate

- Svi zaposleni u MUP će imati veće plate, neke nepravde smo ispravili, neki zaposleni će imati povećanje i od 15, 16, 17 odsto - rekao je Stefanović.

NEOČEKIVANI OBRT! "Eksplozija" na Volstritu, OBOREN REKORD

Navodeći da su pripadnici policije tokom 2018. dobili nove čizme, patrolna i terenska vozila i marice, Stefanović je rekao da će se i u narednoj godini nastaviti opremanje policije te da će, između ostalog, biti nabavljena i četiri nova helikoptera.

Ministar je rekao i da će u 2019. godini u MUP-u biti zaposleno više od 1.500 ljudi.

Dinar proglašen za DRUGU PO SNAZI valutu u svetu u 2018. godini!

Stefanović je rekao i da su u pojedinim mestima administrativni izvršioci sa srednjom školom imali veće plate od komandira vatrogasno spasilačke jedinice i da će takve nepravde biti ispravljene.

- U narednoj godini ćemo ispraviti takve nepravde, ali će svi zaposleni u svim sektorima u MUP imati veće plate u 2019. godini nego što su imali u ovoj - ponovio je Stefanović.

Nebojša Stefanović

Kompanija „Dunav“ poklonila novogodišnje paketiće deci u Zavodu za vaspitanje dece i omladine na Voždovcu

On je rekao da je zadovoljan radom MUP-a i policije, ističući da i građani prepoznaju njihove napore.

Rekao je da je primećen trend smanjenja opšteg kriminaliteta, da je drugu godinu za redom zaplenjeno više od četiri tone narkotika, te da 2.700 policajaca uključeno programe koji se tiču bezbednosti dece.

Istakao je i da je nasilje kao model ponašanja neprihvatljivo za Srbiju. 

PUTIN: U uslovima sankcija podrška biznisu je najvažniji zadatak!

Stefanović je rekao da će policija brinuti o građanima tokom proslave Nove godine i praznika, te da će na ulicama biti sve jedinice koje su neophodne da se očuva bezbednost.

Dodao je, međutim, da su i građani važan deo sistema bezbednosti i da treba da budu odgovorni, posebno kad je reč o korišćenju pirotehnike, vatrenih oružja i u saobraćaju.

On je rekao i da su bezbednosne službe i prethodnih godina bile veoma efikasne kad je reč o borbi i sprečavanju terorizma i da svakodnevno sarađuju sa međunarodnim partnerima.

Telekom Srbija za Novu godinu vraća čaroliju čitanja među mališane

- Nadam se da ćemo i dalje uspevati da budemo čvrst bedem za građane, da ne dozvolimo bilo kakav teroristički napad - rekao je Stefanović.

CUNAMI SMRTI Broj žrtava u Indoneziji sve veći, nekoliko hiljada ljudi ostalo bez doma

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd