fbpx
Skip to main content
Žena

NAJVEĆA RASPRODAJA U 2020. GODINI JE UPRAVO POČELA! Ovo nam svima treba i sada je jeftinije nego ikad

Foto: Profimedia
Pogledajte šta je sve u ponudi i kolika je ušteda!

Najveća rasprodaja u prvoj polovni 2020. je ovde! KeysWorlds.com je spremio za vas POLUGODIŠNJU RASPRODAJU ZA 2020. godinu i 50% popusta na sve licencirane Microsoft Office i Windows proizvode. Takođe, u ponudi su i ogromni na antivirusni i sigurnosni softver!

- Budite spremni da budete zapanjeni našim ponudama tokom polugodišnje rasprodaje. Ovo je naša najpovoljnija ponuda, tako da ako se razmišljate da kupite neki paket, kupite što pre, pre nego što nam ponestane. Zapamtite da su ovo ponude koje imamo jednom godišnje, tako da ako sada propustite trenutak i ovu akciju, moraćete da čekate narednu godinu. Zato ne čekajte i kupite svoj softer danas, kažu iz KeysWorlds.com

50% POPUSTA NA KUPOVINU MS OFFICE ILI WINDOWS PLUS OFFICE PAKETA

Osigurajte 50% popusta na kupovinu MS Office ili Windows plus Office paketa. Ovo je naša najbrža ponuda. Jednostavno iskoristite kupon kod „MIDI50“ da biste zatražili 50% popusta na naše već snižene cene. Ovo je savršeno vreme da kupite MS OFFICE ili Windows plus OFFICE paket.

35% POPUSTA NA SVE MS OFFICE&WINDOWS OS PAKETE

Ostvarite veliki popust od 35% popusta na sve MS OFFICE & Windows OS pakete. Da biste iskoristili popust, iskoristite kupon kod „MIDI35“ prilikom odjave. Zatražite svoj popust još danas pre nego što ponestane kupona. Sa širokim spektrom softverskih alata za MS Office i Windows OS sigurno ćete naći nešto za čim tragate duže vreme.

Budući da se 2020. godina pokazala kao godina ekonomskog pada, sajber kriminalci više nego ikad pokušavaju da dođu do novca i ličnih podataka građana. Ne rizikujte i danas nabavite antivirus za svoj mobilni telefon i računar.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- S našom polugodišnjom ponudom od 20% popusta na sve antivirusne i sigurnosne programe, možete jednostavno izabrati. Iskoristite kupon kod „MIDI20“ da biste dobili 20% popusta na cenu prilikom odjave. Osigurajte se danas po ceni kakvu nećete dobiti nigde drugo na internetu, kažu iz KeysWorlds.com

- Obavezno iskoristite našu ponudu koju imamo jednom godišnje. Ovi veliki popusti na proizvode neće trajati zauvek, zato već danas potražite svoj proizvod. Iskoristite naše razne mogućnosti plaćanja na mreži kako biste sigurno platili putem interneta vašu porudžbinu, a mi ćemo vam odmah isporučili proizvo, dodaju oni.

U SLUČAJU DA IMATE DODATNA PITANJA

Tim za podršku kompanije KeysWorlds.com je tu za vas pre ili nakon naručivanja. Ako vam je potrebna pomoć tokom naručivanja ili imate bilo kakvih problema sa vašom postojećom narudžbinom, samo pošaljite email na support@keysworlds.com i mi ćemo se pobrinuti za to. Naručite još danas kako biste iskoristili niske cene, posebne ponude i uslugu svetske klase.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd