Skip to main content
Vladimir Orlić

Orlić žestoko o DS-u: Nema potrebe da se žuti lopovi brinu za resurse Srbije!

Foto: Parlament.rs printscreen
SNS pozitivno o stanju srpske ekonomije

Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS izdao je danas saopštenje u kom navodi da "nema nikakve potrebe da se članovi Demokratske stranke, u narodu poznatiji kao žuti lopovi, brinu za strateške resurse Srbije i samostalnost u vođenju ekonomske politike".

"Građani su najbolje osetili kako izgleda kada se oni brinu o njima i državi - tokom više od decenije upravljanja svim resursima uspeli su da rasprodaju i opljačkaju sve što su dohvatili, uništili su čitava preduzeća i stotine hiljada radnika Srbije poslali na ulicu.

"Stručnjaci" iz DS pokazali su koliko se brinu i za državu i za narod kada su planski uništavali domaće banke, odobravali sami sebi kriminalne kredite i živeli kao mali begovi.

Šešelj upozorava: Albanci kuju plan da napadnu Vranje!

Koliko su "brižni" majstori iz DS, najbolje su pokazali u vreme pljačkaških privatizacija, nakon kojih više od polovine privatizovanih preduzeća više ne radi u svojoj delatnosti, i kada je više od trećine svih aranžmana naknadno poništeno. To se odnosi i na poljoprivredu, i na proizvodnju lekova i na svaki drugi sektor gde su umešali svoje lepljive prste, obezbeđujući sebi procenat i ugradnju.

Danas srpska preduzeća rade, nalaze se ozbiljni strateški partneri, štite se interesi zaposlenih, povećava se proizvodnja i osvajaju tržišta, dok se pametnjakovići iz stare-nove DS i dalje međusobno svađaju po svojim "radnim grupama", optužujući jedni druge ko je namestio koji tender ili konkurs, i ko je uzeo najveći deo kolača od opljačkane Srbije.

Danas se ekonomska, ali i svaka druga politika, vodi samostalno i u interesu države i svih građana Srbije. Nivo zaposlenosti, stanje budžeta i snaga srpske ekonomije najbolje svedoče ko radi za narod i Srbiju, a ko je radio samo za svoj džep."

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd