fbpx
Skip to main content
pijaca

Radno vreme beogradskih pijaca tokom vikenda: U skladu sa novim merama

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
JKP "Gradske pijace" podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, sve pijace u sastavu JKP "Gradske pijace" koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, 27. i 28. februara radiće od 07 do 14 sati. 

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca "Palilula" i TC "Novi Beograd" u subotu i nedelju radiće skraćeno do 14 sati.

pijaca
Foto: Profimedia

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP "Gradske pijace" brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.

JKP "Gradske pijace" podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

JKP "Gradske pijace" tradicija i kvalitet 

OSTANIMO ODGOVORNI!

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd