fbpx
Skip to main content
sajam zapošljavanja

Više od 600 slobodnih RADNIH MESTA za različite profile: Održan Sajam zapošljavanja na Zvezdari (FOTO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Oko 30 poslodavaca učestvovalo na sajmu

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje na Zvezdari i Gradska opština Zvezdara organizovali su danas Sajam zapošljavanja.

Na sajmu je oko 30 poslodavaca nudilo gotovo 600 slobodnih radnih mesta za različite obrazovne profile. Najveća je bila potražnja za prodavcima, kasirima, magacionerima, higijeničarima, radnicima obezbeđenja, ali se traže i diplomirani ekonomisti, profesori...  

Nezaposleni su imali priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

sajam zapošljavanja
sajam zapošljavanja
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci dobijali su sve informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima je pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Rukovodilac za stručnu praksu i karijerno vođenje, profesorka Snežana Lekić, istakla je da joj je veoma drago što se ova manifestacija održava u prostorijama Akademije poslovnih strukovnih studija i poželela uspešnu saradnju između poslodavaca i kandidata.

- Vama koji danas nudite, odnosno tražite posao, želim da odavde odete zadovoljni, sa dugoročnijim rešenjima, kako iz ugla ponude radnih mesta, tako i za pronalaženje zaposlenja. Srećno svima - rekla je zamenica predsednika gradske opštine Zvezdara, Violeta Filip.

Prisutnima se obratio i zamenik direktora Filijale za grad Beograd, Siniša Knežević, koji se zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji i takođe poželeo sreću kako poslodavcima, tako i nezaposlenima.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd