fbpx
Skip to main content
Promo

SAMO U TRAVELLAND-U: HIT NOVEMBARSKE PONUDE ZA DAN PRIMIRJA I EGZOTIČNE DESTINACIJE, VEĆ OD 65€!

Foto: Promo
Želite li da predstojeći praznik „Dan primirja“ provedete u nekom od najlepših evropskih gradova? Ili možda planirate duže putovanje u nekudaleku tropsku zemlju? Ovog novembra „Travelland“ je pripremiosjajne ponude koje nikako ne smete zaobići! Imajte u vidu da je ostalo još malo slobodnih mesta, zato na vreme rezervišite vaše putovanje iz snova!

Savršeno mesto gde možete obeležiti „Dan primirja“ je Istanbul. Jedini grad koji leži na dva kontinenta, grad prepun suprotnosti i bogatog kulturnog nasleđa, brižljivo utkanog u savremeni mozaik. U„Travelland-u“ je aktuelna fenomenalna ponuda koja se odnosi našestodnevno putovanje autobusom, sa tri noćenja u Istanbulu po ceni već od 89€! Polazak je planiran za 7.11.2018., a slobodnih mesta je još malo, zato ne čekajte i još danas rezervišite vaše putovanje!

Zašest dana obići neke od najlepših italijanskih gradova, mističnu Veneciju, jedinstvenu Padovu i šarmantnu Vićencu, Veronu, grad večite ljubavi, to možete učiniti sa„Travelland-om“ i topo ceni od 85€! Putovanje je planirano za 8.11.2018., a broj slobodnih mesta je ograničen.Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i proživite uzbudljive trenutke koje ćete dugo prepričavati!

Budite svedoci davnih vremena i događaja koji su ih obeležili obilazeći neverovatne građevine, čuvene bazilike, prelepe trgove, spomenike, dela slavnih slikara, vajara i arhitekti. Ovog novembra, „Dan primirja“ možete obeležiti u Rimu, gradu koji nikada ne prestaje da oduševljava,po ceni od neverovatnih 105€! Šestodnevno putovanje autobusom, sa tri noćenja u Rimu planirano je za 8.11.2018. Broj mesta je ograničen!

Ako želite da uživate u čarima jedne od najbogatijih italijanskih regija, Lombardije, pravi je trenutak da posetite Milano. Grad privrede, kulture, umetnosti i mode ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima. Ove jeseni za „Dan primirja“ na petodnevno putovanje u Lombardiju možete otići po veoma povoljnoj ceni već od 79€! Polazak je predviđen za 9.11.2018.

Mistična, magična, romantična, jedinstvena„Nevesta Jadrana“, ove jeseni čeka samo na vas! Doživite savršene trenutke za pamćenje u neponovljivoj Veneciji,po ceni već od neverovatnih 65€! Ovo uzbudljivo putovanje autobusom za „Dan primirja“ planirano je za 9.11.2018., a iz „Travelland-a“ poručuju da je ostalo još malo slobodnih mesta!

Promo
Foto: Promo

Jedan od najlepših gradova u kome možete proslaviti „Dan pimirja“ je svakako Pariz.„Grad svetlosti“ ili„Grad ljubavi“, opčiniće vas živopisnim kvartovima širokim bulevarima, veličanstvenim trgovima, čuvenim zdanjima i mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima.Uz specijalnu ponudu agencije „Travelland“ petodnevno putovanje u Pariz avionom, možete platiti po akcijskoj ceni već od 349€! Polazak je zakazan za 8.11.2018.

Promo
Foto: Promo

Turska svojim živopisnim predelima, bogatim kulturnim nasleđem i prepoznatljivom tradicijom oduševljava milione posetilaca iz celog sveta. Pored veličanstvenog Istanbula, fasciniraće vas najneobičnije stenske formacije u Kapadokiji. Magija koju ćete ovde doživeti ne može da se poredi ni sa jednom drugom destinacijom na planeti. Ovog novembra imaćete priliku da budete svedok fantastične igre prirode po ceni već od 299€! Putovanje uz avionski prevoz traje 6 dana sa 5 noćenja i planirano je za 12.11.2018.

„Ostrvo Bogova“, kako još nazivaju Bali predstavlja jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu. Uz fenomenalnu ponudu agencije „Travelland“ provedite 9 nezaboravnih noći na ovom rajskom ostrvu po ceni već od 399€! Polazak je predviđen za 14.11.2018., a slobodnih mesta je još samo malo!

Promo
Foto: Promo

Ako poželite da vas obuzme magija gitare, ruma, ručno pravljenih cigara, salse i rumbe, neponovljivi gradovi burne istorije ili pak duge peščane plaže, idite na Kubu! Ovo idilično ostrvo otkriće stranu života kakvog niste imali priliku da doživite. U novembru, uz fenomenalne ponude u „Travelland-u“, 9 noći na Kubi možete priuštiti po ceni već od 879€! Polasci su predviđeni za 14.11 i 28.11.2018. godine.

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-6 Beograd