fbpx
Skip to main content
Stark

Štark je najbolji primer da Srbija traži "nove" ljude za slobodna radna mesta

Foto: Stark
Svi smo svesni koliko su se zahtevi na tržištu rada promenili u poslednje vreme.

Digitalizacija i automatizacija procesa rada dovela je do promene u zahtevima koje zaposleni treba da ispunjavaju. Novi načini obavljanja posla zahtevaju i nova znanja, prilagođena novim uslovima poslovanja. 

U Štarku tako imamo dva profila zaposlenih: jedan su mladi, novozaposleni, kao što su Nemanja i Jelena, a drugi profil su dugogodišnje kolege, kao Miodrag, koji uspešno savladavaju nove tehnologije. Nemanja je došao u Štark jer nije bio zadovoljan na prethodnom poslu, Jelena se prijavila i zaposlila kako bi mogla da se izdržava dok studira, a Miodrag je tu zaposlen već 20 godina i usvaja nova znanja kako bi se razvijao i napredovao.

Pogedajte šta oni kažu kako je raditi u Štarku. 

Rad u „najslađoj“ fabrici Srbije je mnogima enigma. Svi smo kao deca maštali da radimo u fabrici čokolade i slatkiša, a kakav je doživljaj zaista raditi na takvom mestu pričaju Nemanja, Jelena i Miodrag, svako iz svog iskustva i sa različitih pozicija u proizvodnji. 

Kaže se da pametni ljudi nikada ne prestaju da uče, da se razvijaju. Novi poslovi traže konstantno usavršavanje i rad na sebi, a da biste bili uspešni u tome, potrebno je da imate dobre mentore i starije kolege. Ukoliko ste spremni da usvajate nova iskustva i znanja, uspeh i napredovanje je izvesno. Zato i naši sagovornici imaju poruku za mlađe kolege. 

Ukoliko vam se dopada ideja da rastete zajedno sa kompanijom koja se modernizuje i pruža velike mogućnosti za razvoj, prijavite se u slatki Štark tim i gradite zajedno bolju budućnost. Vreme je da začinite svoju karijeru i zasladite svoj život.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
0 Beograd