fbpx
Skip to main content
Telekom Srbija

TELEKOM SRBIJA I SLEDEĆE GODINE GENERALNI SPONZOR BOKSERSKOG SAVEZA SRBIJE

Foto: Telekom Srbija
USPEŠNA SARADNJA PRODUŽENA NA GODINU DANA

Nakon godine u kojoj je Bokserski savez Srbije uspeo da boks vrati na sportsku scenu Srbije i regiona, a u velikoj meri zahvaljujući sponzorstvu kompanije Telekom Srbija, na obostrano zadovoljstvo saradnja je produžena na još godinu dana. Ugovor o generalnom sponzorstvu u prostorijama Telekoma Srbija svečano su potpisali Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije. Svečanosti je prisustvovao i Nebojša Žugić, generalni direktor Arena Channels Group, na čijim se kanalima ekskluzivno prenose mečevi srpske i regionalne bokserske lige.

- Telekom Srbija je poznat kao veliki prijatelj srpskog sporta, ali bih saradnju sa Bokserskim savezom istakao kao model kako treba da izgleda partnerstvo kompanije i sporta“, rekao je ovom prilikom gospodin Lučić i dodao: „Sjajni rezultati koje je Bokserski savez postigao u prethodnom periodu, ali i još ambiciozniji planovi za budućnost, najveći su razlog što smo mi sa velikim zadovoljstvom odlučili da saradnju nastavimo i sledeće godine 

Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Ne krijući zadovoljstvo što Savez za generalnog sponzora ima kompaniju koja je ne samo domaći, već i regionalni lider, Nenad Borovčanin je dodao: „Mogu slobodno da kažem da ljubitelji boksa prisustvuju renesansi ovog sporta. Pokrenuta je regionalna liga, upravo je u sjajnoj atmosferi završeno i prvenstvo Srbije, ponovo su kao nekada pune hale i gradski trgovi ljubitelja plemenite veštine. Sve to ne bi bilo moguće bez velike podrške koju imamo od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, generalnog sponzora Telekoma Srbija, ali i Arena Channels Group, odnosno Arena Sport televizije. Nastavak saradnje posebno je važan u kontekstu organizacije Svetskog prvenstva ove godine u Beogradu, kada će naš glavni grad ugostiti sjajne takmičare, ali i najveće bokserske zvezde iz celog sveta“.

Povratku boksa na veliku scenu doprinela je i televizija Arena Sport, putem čijeg kanala je najbolji regionalni boks ušao u domove u čitavom regionu. „Mi smo na Areni na vreme prepoznali ne samo veliku tradiciju koju boks ima, već i potencijal koji on nosi i pokrenuli smo kanal namenjen borilačkim sportovima, Arena Fight, čija gledanost raste iz dana u dan. Drago nam je ako smo doprineli popularizaciji boksa i radujemo se daljoj saradnji“, istakao je Nebojša Žugić, direktor Arena Channels Group.

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd