fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

VUČIĆ: Pominju Gošu i Juru, kako ih nije sramota

Foto: Profimedia
Vučić danas obilazio radove na Beogradu na vodi

Premijer Srebije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sve one koji stanje u fabrikama, a koje su, navodi, privatizovane, dovedene i opljačkanje za vreme njihove vlasti treba da bude sramota što to uopšte pominju.

VUČIĆ: Ne brine mene što mi Haradinaj preti, nego što Evropa ćuti o lažima koje izgovaraju o Srbiji

DAČIĆ O SRAMNOJ IZJAVI ZAEVA: Nije mu dosta problema u Skoplju već ih traži i u Beogradu?

On je dogovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska radova na Beogradu na vodi rekao da su neki za prvomajske praznike Gošu i Juru nazvali "paradigmom rada" u Srbiji i podsetio da su Gošu oni privatizovali, Juru oni doveli u Srbiju, dali subvencije, sve privatizovali i opljačkali, dok on gleda kako da te fabrike bolje rade, zaposle još više ljudi .

Aleksandar Vučić
Foto: Srbija Danas

- Kako vas nije sramota - rekao je Vučić, ali upitao i kako nije sramota one koji im u takvim lažima pomažu.

Dodao je i da i dalje mogu da nastave da ga mrze ali da će on nastaviti da radi i gradi sve ono što oni nisu a što nisu uradili.

Prema njegovim rečima naučio je na takve napade, kao što su i oni od Albanaca i njihovih pomagača, i svi imaju smao jedno na umu "tuci po Vučiću".

- Samo napadaju, smeta im i to što je Srbija sve jača - rekao je dodao da im smeta i što je plata sada u proseku 391 evro, a biće posle sledećeg povećanja i 430- 440, pa posle sledećeg 500 evra...

 

Pročitajte i:

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd