Skip to main content
Tref Sport

Znate li razlog zbog čega morate posetiti Sajam do 29. septembra? Sve žene će se oduševiti

Foto: Promo
Ukoliko treba da opremite svog školarca za novu školsku godinu, kao i da se pripremite za predstojeću jesenju i zimsku sezonu, imate veliki razlog da posetite Sajam (Hala 5), u periodu od 19. do 29. septembra. 

Razlog više da posetite Sajam je totalna rasprodaja koju organizuje Tref Sport. U Hali 5 (pet) svaki dan od 10h do 20h, a poslednji dan 29.09 od 10h do 18h. 

Kao i svake godine, Sajam ima mnogo posetilaca koji su došli sa jednom namerom – da nabave udobne patike, trendi rančeve, tople i kvalitetne jakne, prijatne majice i još mnogo toga.

Na Sajmu će biti neverovatne akcijske cene kakve nikada niste imali priliku da vidite u radnjama Tref Sporta, a ponuda je toliko sveobuhvatna i šarenolika da će svako pronaći nešto za sebe. U ponudi će biti izuzetno kvalitetne patike, trenerke, rančeve, jakne, lopte i još mnogo, mnogo toga.

Imajući u vidu popuste, sigurno se nećete zaustaviti na kupovini samo jedne stvari, jer sada za isto novca možete kupiti više, a da to ne bude na uštrb kvaliteta po kome je Tref Sport prepoznatljiv. Iz Tref Sporta poručuju da ne treba da propustite ovu sjajnu priliku za pametnu kupovinu.

Tref Sport Vas čeka na Sajmu (Hala 5). 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd