Skip to main content
fudbalska reprezentacija Albanije

500 albanskih navijača već stiglo do karata za duel sa Srbijom!

Foto: Facebook
Svega dva dana pošto su puštene u prodaju, karte su preko za sada nepoznatih "kanala" stigle do Preševa i Bujanovca, gde je do sada podeljeno oko 500 karata. Naime, karte se prodaju po ceni koja je od 30 do 50 odsto veća od one na blagajnama.

Hoće li i u kolikom broju navijači bodriti Albaniju na gostovanju u Beogradu još uvek je nepoznanica, ali je sigurno da neće sve biti onako kako su dva saveza ispanirala. Naime, tamošnji sajt Gazeta Expres prenosi da je 500 nacijača reprezentacije Albanije već došlo do karata za predstojeći susret u Beogradu.

Svega dva dana pošto su puštene u prodaju, karte su preko za sada nepoznatih "kanala" stigle do Preševa i Bujanovca, gde je do sada podeljeno oko 500 karata. Naime, karte se prodaju po ceni koja je od 30 do 50 odsto veća od one na blagajnama, a kako navodi ovaj portal neimenovani dobavljači su spremni da donesu još karata ukoliko je to potrebno.

Bez obzira na apele oba saveza, navijači su došli do određenog broja karata, a jedini problem koji im je preostao jeste prevoz do Beograda s obzirom na to da će nekoliko dana pred a i na dan utakmice kontrola biti više nego rigorozna.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
21 Beograd