fbpx
Skip to main content
Ceca i Arkan na venčanju

Ako OVAJ GLUMAC glumi ARKANA u holivudskom filmu, CECA ĆE IGRATI SEBE!

Foto: Profimedia
Svetlana Ražnatović otkrila koga bi volela da vidi u ulozi svog pokojnog supruga u američkom filmu. Ako se to dogodi, ona će da glumi sebe!

Juče je kao bomba odjeknula vest da će se o životu Željka Ražnatovića Arkana snimati film u Holivudu i da će uloga Svetlane Ražnatović biti poverena seksepilnoj Evi Mendez. O čemu smo i mi takođe izvestili, što možete pročitati OVDE.

- Vuk Kostić je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu uloga 'legla'. Od starijih glumaca, Branislav Lečić bi se snašao, znao je Željka, a i sada je u tim godinama kao moj muž kad smo se upoznali - rekla je Ceca za "Informer".

Ideja da je glumi Eva Mendez za Cecu je u redu, mada kaže da nisu baš "isti tip".

- Ona izgleda fenomenalno, rasna je žena, mada ja nemam baš takve obline. Ne znam da li ume da peva, ali to nije problem, sve će rešiti plejbekom. Ipak, kada bi Bredu Pitu dali ulogu Arkana, ja bih pristala da glumim sebe - rekla je Ceca.

Ipak, Arkanova udovica kaže da nije baš oduševljena idejom o američkom filmu.

- Da je reč o realnom i istinitom filmu, bila bi druga priča, ali čim sam čula da je u pitanju američka produkcija, nema to pozitivnu konotaciju. Mrtva usta ne govore, pa se na osnovu 'rekla-kazala' snimaju filmovi i serije. Ograđuju se da film nije biografski, nego im je on poslužio samo kao inspiracija, pa mogu da rade šta hoće - rekla je ona.

Interesantno je da je Cecin "prvi pik" bio Bred Pit, čija je supruga Anđelina Džoli 2011. debitovala kao rediteljka upravo filmom o ratu u Bosni, "U zemlji krvi i meda".

Reakcije na film o ljubavi srpskog vojnika i Bošnjakinje bile su pomešane - Majke Srebrenice, Ričard Holbruk, Kristijana Amanpur i Vesli Klark nazvali su film "tačnim i neverovatnim", dok je srpski reditelj Srđan Dragojević rekao da je "U zemlji krvi i meda" film koji ima "istorijsku tačnost koliko i serija 'Alo alo'".

Anđelina je film lično promovisala u Bosni, dok u Beogradu nije bila upriličena zvanična premijera, i prvog dana prikazivanja prodato je samo 12 ulaznica.

Anastasija je inače veoma aktivna na svom "Instagram profilu", tako da je nedavno objavila i sliku na kojoj ima nešto prilično neobično, što je mnoge veoma zabrinulo (više o tome na OVOM linku)

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd