Skip to main content
Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin predstavio jeftin Vantage GT

Aston Martin modeli su toliko skupi, da kada ovaj proizvođač automobila ponudi neki auto koji košta manje od 100.000 dolara, to bude zaista vest.

Aston Martin je iskoristio salon automobila u Njujorku da predstavi nove modele namenjene američkom tržištu. Zvezda manifestacije je bio V8 Vantage GT, koji će koštati 99.900 $ kada se uskoro nađe u prodaji.

Aston Martin V8 VantageIako je ovo vrtoglava cifra novca, Vantage je jedan od jeftinijih modela kada je u pitanju ovaj brend. Vantage GT dolazi kao kupe, u osnovnoj verziji, ili ako platite malo više, možete dobiti i kabriolet. Uz oba modela dolazi odličan V8 agregat zapremine od 4.7 litara sa 380 konjskih snaga. Aston Martin će američkim kupcima ponuditi automatski, sedmostepeni menjač ili manuelni sa šest stepeni prenosa.
A ukoliko ste vest o "jeftinom“ Aston Martinu dočekali sa pravim engleskim prezirom, onda je za vas model DB9, sa karbonskom školjkom i V12 motorom zapremine šest litara sa 510 konjskih snaga. Cena, prava sitnica, 199.995 američkih zelembaća.
Oba modela može dodatno prilagoditi svom ukusu, dodajući im gomilu detalja koji su izrađeni od karbona, za pozamašnu sumu novca. Ali kada odvojite 200.000 dolara za auto, šta je 5.000 za jedinstveni retrovizor?

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD noviteti

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd