Skip to main content
lav

ASTRO: Lavovi, u narednoj godini slava i čast pripadaju vama

Foto: SD/ilustracija
Jupiter će vam pomoći da u 2015. pojačate svoje ambicije i rešite životne probleme sa lakoćom. Ovo je pogodan period da se preduzmu mudre odluke u vezi daljeg toka događaja bilo na poslovnom, bilo na emotivnom planu. Godina je dobra da se sahrani prošlost i da se poradi na kvalitetnoj budućnosti.

KARIJERA

lav
Foto: Profimedia

Godina 2015. ima sjajne planove za vas, ali ne očekujte da svi putevi budu posuti laticama ruža. Jedan deo će biti trnovit, a vi ćete odabrati da li ćete ga preći ili odustati. Ovo bi mogla biti godina veoma značajna na ovom polju, ali zavisiće od individualnih afiniteta. Tokom druge polovine vaš projekat može ugledati svetlost dana, ali to se neće odnositi na one koji su na pola puta odustali. Samo će hrabri biti nagrađeni.

LJUBAV

U vaše prirodno polje ljubavi ulazi zlokobni Saturn, što znači da će mnogi odnosi biti na iskušenju. Računajte da ćete polagati test emotivne zrelosti. Mnoga pitanja vaših želja i potreba će se dovesti u vezu sa vašim iskonskim i realnim afinitetima. Oni koji su u vezama preispitivaće odnos i analiziraće partnera na jedan sasvim odgovoran način. U ovom periodu zahtevaće se odgovornost i odlučnost. Oni slobodni mogu uploviti u neke ozbiljnije veze ili će biti prepušteni nekoj nostalgiji tj. preboljevanju prošlosti.

FINANSIJE

Tokom prethodne godine ste imali mogućnosti da osmislite plan vaših aktivnosti na fihnansijskom planu, sada je vreme za realizaciju. U ovom slučaju to će ići u dva smera. Ko riskira... Pitanje je šta će se desiti. To se ne može generalno utvrditi. Tokom druge polovine godine upliv Jupitera donosi ili veliku količinu novca ili bankrot. Jedino što vam se možw savetovati, to je da budete veoma oprezni.

ZDRAVLJE

Tokom ove godine vaše zdravstveno stanje  će biti prosečno. Moguć pad imuniteta zbog stresnih situacija. Nema indicija da bi imali neki veći problem, ali moraćete da se posvetite mentalnoj higijeni.

PORODICA

Neke brige i strahovi bi mogli da prave izvesne porodične probleme. Tek od druge polovine godine osetićete pravu porodičnu podršku, do tad su neosporni problemi i krizne situacije. Pokušajte da ne reagujete na sitnice i ne pakujte kofere na prvi nesporazum. Od vas se u ovom periodu na ovom polju očekuje staložen stav i pribranost.

PUTOVANJA

Vama su svi putevi otvoreni. Ukoliko želite sada je idealan period da odaberete destinaciju. Ovo se odnosi i na duži boravak, pa čak i mogućnost života van granica domovine. 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd