fbpx
Skip to main content
2015

ASTRO PREDVIĐANJA: Nova godina – nova nadanja

Foto: Profimedia
Sa Novom godinom, dolaze nam i nova očekivanja. Ovde ćemo pružiti generalni prikaz 2015. i šta nam ona donosi. Ujedno ovim pravimo i uvod koji ćemo objavljivati na dnevnom nivou pojedinačno za svaki znak zodijaka. Saznajte kako je kome naredna godina naklonjena na raznim životnim poljima.

Počećemo od onih lošijih aspekata, a to su pomračenja koja sleduju 20. marta u znaku Riba i jedne delimične eklipse, 13. septembra u Devici. Dobro je što ni jedna neće biti praćena lošim aspektima toliko kao prethodne godine. Dve teške planete su u svađi, Pluton i Uran, pa samim tim nam predstoji period velikih promena na ličnom i globalnom nivou. Neptun u Ribama nas i dalje poziva da stupimo u kontakt sa našom duhovnom stranom i oslonimo se više na sopstvenu intuiciju.

astro točak
Foto: Profimedia

 

Mediji nam plasiraju sliku brzo zarađenog novca, instant romansi, slave i uspeha, međutim nova godina nam upućuje poruku da je život putovanje ispunjeno izazovima i preprekama koje nas podstiču da saznamo od čega smo satkani i ko smo mi zapravo.
Jupiter će i dalje davati mogućnosti edukacije onima koji to žele sve do juna meseca. Trijada između pomenute planete i Satrurna doneće izvesene promene tokom druge polovine godine i to će zahtevati jedan ozbiljniji pristup na određenim planovima.

astro točak
Foto: Profimedia

 

Škorpije će konačno malo odahnuti od teškog uticaja Saturna, dok će Strelčevi trpeti malo više odgovornosti naredni period.

put 2015
Foto: Profimedia

 

Ova godina je godina Ovna i podrazumeva akciju u bilo kom smislu. Ako još uzmemo u obzir da se Jupiter nalazi u V polju ljubavi i dece, ova godina mnogima može doneti širenje porodice, ekspanziju ljubavi, dok na globalnom nivou podrazumeva podizanje nataliteta i jedan malo bolji sociološki tretman.
Srećna nam Nova godina.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
11 Beograd