Skip to main content
škorpija

ASTRO: Škorpije izlaze iz kriznog perioda

Foto: SD/ilustracija
Tokom ove godine bi mogli da oživite svoje ambicije. Izašli ste iz jednog vrlo lošeg perioda i sada doživljavate preporod. Okrenite se iza sebe i pogledaćete ruševinu, ispred vas je čist prostor za nova ostvarenja. Saturn je napustio vaš znak. Sredinom godine će se vratiti samo da još jednom utvrdite, već savladano, gradivo. Vreme je da budete nagrađeni za trud kojem je izostala pažnja u prethodnom periodu. Posvetite se porodici i prijateljima jer to je ono najvrednije u životu.

KARIJERA

škorpija
Foto: Profimedia

Vaš profesionalni život će biti od značaja tokom ove godine. Svakako vam je garantovan uspeh ako ste prethodan period naporno radili. Vreme je za ubiranje plodova. Ostvarićete nove kontakte na ovom polju. Kompaktibilnost sa nadređenima i kolegama biće bolja. Ako ste umetnički orijentisani, savršen je trenutak da vaše radove iznesete na svetlost dana. Drugima bi mogli da posluži kao inspiracija. Ipak, nesigurnost vas nije napustila u potpunosti i samopuzdanju će trebati još malo vremena da vam se vrati.

LJUBAV

Tokom 2015. vaš emotivni život će biti uzbudljiviji nego tokom prethodnih godina. Velike promene predstoje i ovo je vreme kad biste mogli pokazati pravo lice u partnerskom odnosu. Skromnost i poštenje uvek funkcioniše u vašim vezama. To ćete sada jasno staviti do znanja. Ipak, pravite kompromise i imajte sluha za potrebe i želje partnera. Dobra komunikacija će razbiti svaki oblik zabluda u odnosu. Dugoročni planovi će se materijalizovati. Kako god, budite sigurni da se vaše želje i sugestije ostvaruju u vezama koje budete započinjali. Ne pridajte značaj eventualnim hirovima drugih, vi imate svoj put.

FINANSIJE

Računajte na prilive i izdatke istovremeno. Postavite limit, jer period kroz koji ste prošli nije bio sjajan, pa se ne opuštajte previše. Tek sada ćete izmiriti neka dugovanja i obaveze. Nije vreme za dodatne troškove i ne prepuštajte se iskušenjima. Tek pred kraj godine možete se osloniti na širokogrudost Jupitera.

ZDRAVLJE

Godina počinje maksimalnim elanom, ali sredinom možete osetiti pad energije. Ne zamarajte se previše na poslovnom polju jer vam to može doneti nervozu. Druga polovina godine obećava stabilnost. Vraća vam se vitalnost i imaćete dovoljno vremena da se posvetite sebi u fizičkom smislu.

PORODICA

Za Škorije predstoji vrlo povoljan period tokom godine. Harmonija i blagostanje vladaće u vašem domu. Ipak, predstoji još jedan događaj koji bi mogao da poremeti balans i dobre vibracije, ali to je prolaznog karaktera. Ovo se odnosi na Saturnov povratak i neće se dogoditi ništa neočekivano. Zapamtite, loš period je iza vas.

PUTOVANJA

Povoljan period za putovanja. Možete ići na duge puteve sa članovima porodice ili bliskim prijateljima.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd