Skip to main content
Beba

Bebi-odeća koja čisti podove

Foto: Profimedia
Žena je uvek na “mukama”, kada je trudna, jedva čeka da se porodi. Kada to prođe, priželjkuje da dete što pre poraste. U jednom periodu, kada beba uveliko može da uspostavi ravnotežu dok sedi, najčešče od 7. meseca pa nadalje, beba počinje da puzi. Tada su majke pod stalnim opterećenjem.

Da li će dete da se povredi, možda nađe nešto na podu i pomisli da je za jelo, da li je pod, po kojem deca puze dovoljno čist? Pregršt pitanja, a sve opisuje jedna reč - BRIGA. Uz sve to, majke su jednostavno primorane da pored obaveza oko bebe, kuću stalno održavaju čistom. Verovatno često i pomisle kako bi bilo da neko može da im pomogne u tome. Evo jednog zanimljivog rešenja kako da dete dok puzi, ujedno uradi i nešto korisno za svoju majku.

Nova pamučna odeća za bebe, proizvođača “Firebox”, ima zanimljive i praktične detalje. Dodaci od mikrofibera poslužiće, u trenucima dok beba puzi po kući, kao čistači prašine.

Odeća se pravi u tri veličine, za bebe od tri do šest meseci, od šest do devet i za bebe uzrasta od devet do 12 meseci.

Cena odela je 36 evra, a kako je proizvođač objasnio, u ovom odelu "bebe rade ono za šta su rođene", aludirajući na njihovo puženje koja je sada dobilo novu srvhu.

(Blic Žena)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd