fbpx
Skip to main content
Jelena i Nika

ĆERKE SU JOJ CENTAR SVETA - Jelena Karleuša: Pustite me da svoju sreću delim sa svima!

Foto: Instagram/karleusastar
Čuvena pevačica ne vidi ništa loše u tome što Atinu i Niku eksponira na društvenim mrežama i u medijima, te za SrbijaDanas.com navodi da će nastaviti to da radi.

Jelena Karleuša važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na ovim prostorima, a njene reči se uvek tumače na razne načine. Iako je sveprisutna u domaćim medijima, stekao bi se utisak da joj je i privatan život podjednako buran, ali je to daleko od istine.

Popularnoj pevačici porodica je centar sveta, a pogotovo ćerkice Atina (7) i Nika (6). Shodno medijskom interesovanju za Jelenin život, njih dve su, htele to ili ne, od rođenja na stanicama štampe.

MOŽE LI SLAĐE OD OVOGA? Karleuša pozirala sa ćerkama u ISTOJ odevnoj kombinaciji! (FOTO)

Jelena i ćerke
Foto: Instagram/karleusastar

MASKIRALA SE: JK sa šeširićem na glavi, jakom šminkom i šiškama preko POLA LICA! (FOTO)

- Moja deca su u javnosti eksponirana na razne načine od njihovog nultog sata života - započinje priču članica žirija aktuelne sezone "Zvezda Granda". - Poštujem izbor onih koji štite decu sakrivajući ih od pogleda drugih, ali ja nisam takva. One su rođene sa medijskom pažnjom, nisu to birale.

Jelena Karleuša naišla na osude: Etno muzika NIKOGA NE ZANIMA! (VIDEO)

Supruga fudbalera Duška Tošića za SrbijaDanas.com navodi šta smatra najbitnijim u odgoju dece poznatih ličnosti.

Jelena i Duško
Foto: Instagram/karleusastar

- Deca su deca, roditelji ih oblikuju. Najbitnija stvar je njihovo kućno vaspitanje, a to što mi neko zamera što ih fotografišem, što pričam o njima... to ne može da škodi nikome. Zašto to ne bih radila? Ja, kao i svaka majka, jedva čekam da ih uslikam, a one se nimalo ne bune. One su moje male kopije. Pustite me da svoju sreću delim sa svima - dodaje Jelena, te ističe da ćerke ne želi da forsira ni u čemu.

- Ne teram ih da rade ono što ne žele. Same će pronaći svoj put, a moju bezgraničnu podršku će uvek imati - zaključuje JK, koja će u narednim mesecima publici, konačno, predstaviti svoje nove pesme, te će se aktivnije posvetiti karijeri.

NOVA JELENA KARLEUŠA: Pevačica skratila kosu i promenila imidž! (FOTO)

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd