fbpx
Skip to main content
Borgeze cipele

Cipele sa garancijom od 1000 godina!

Foto: Profimedia
Dizajner modne kuće Borgeze, osmislio je cipele izrađene od nerđajućega čelika za koje tvrdi da imaju hiljadugodišnji rok trajanja!

Modna kuća tvrdi da su cipele, koje koštaju 1000 funti, vrlo udobne, i da se mogu nositi čak i po 10 sati dnevno.

Cipele su izrađene su od nerđajućeg čelika i srebra i obložene su trajnim silikonom. I ako zvuči neudobno, one su napravljene da budu savitljive kako bi se prilagodile svakom stopalu, piše portal metro.co.uk.

Borgeze cipele
Foto: Profimedia

- Naše cipele su neuništive! Želeli smo napraviti nešto večno, a što istovremeno sebi može da priuštiti veliki broj žena. Ovo je odlična investicija, jer ovakve cipele mogu da naslede i vaše praunuke. Takođe, žene koje ih nose neće ništa boleti i neće dobiti žuljeve, kako što se dešava u običnim cipelama, izjavio je Kris Šelis koji je na ovim cipelama radio pune dve godine.

U paketu sa cipelama, dobijaju se i rezervne štikle i đonovi, a firma daje čak 1000-godišnju garanciju.

- Napraviti ovakve cipele nije bio nimalo lagan zadatak. Morali smo da vodimo računa da cipele budu ortopedske, stabilne ali i moderne. Želeo sam da budu epohalne i da se mogu nosti ceo život, a sa štiklom i đonom koji se menjaju, one zaista mogu da traju jako dugo, rekao je dizajner.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd