fbpx
Skip to main content
Nemanja Manja Ivanović

DANCE 4 MANYA: Najveći humanitarni festival kojim MOŽETE SPASITI ŽIVOT!

Foto: Privatna arhiva Nemanje Ivanovića
Ove jeseni spašavamo mlad život Nemanje Ivanovića koji treba još mnogo da proživi...

Ove jeseni, za život Nemanje Ivanovića, poznatijem kao Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, "Dance 4 Manya". "BelExpo Centar" će 16. i 17. oktobra biti mesto gde će se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za Manjin život. 

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Sav profit od ulaznica i pića će biti prosleđen za njegovo lečenje. A cena karte za festival je 800 dinara, dok je jednodnevna karta 500 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim biletarnicama "Eventima" i "DD ticketsa". Još informacija o Nemanji, njegovoj bolesti i dodatne detalje možete naći i na zvaničnom sajtu za pomoć Manji (kliknite OVDE).

Ukoliko želite da donirate novac za Nemanju, to je moguće i preko "BudiHuman" fondacije na OVOM linku. Ko nije upoznat sa njegovim stvaralaštvom, ovako zvuči njegova muzika.

Ukoliko smatrate da vam je teško u životu, trebalo bi da pročitate jednu priču koja će vam pomoći (više o otme na OVOM linku)

Pročitajte i:

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd