Skip to main content
Žena plače

"Dok je našu ćerku terao da se igra sa njegovim intimnim delovima, mene je silovao i tukao"

Foto: Profimedia/ilustracija
Mlada majka svedočila je na sudu o brutalnom maltretiranju i nasilju koje su ona i njena deca trpeli od njenog supruga!

Rivki Stejn svedočila je na sudu u Njujorku o brutalnom maltretiranju koje je doživela od svog supruga, Džoela Vejsa.

"Kad god sam odbila da uradim šta je hteo, silovao me je, tukao i pretio mi," rekla je 25-godišnja Rivki dodajući da je njen muž svoje genitalije stavljao u ruke njihove dvogodišnje ćerke.

Mlada majka rekla je da ju je muž koji se predstavljao kao veliki vernik tretirao kao roba, silovao i premlaćivao. Rivki Stejn jecala je, kada se i sama prisećala šta joj je sve muž radio.

"Zapretio mi je da će decu odvesti daleko od mene. Nisam se složila da idu u Kanadu. Sina mi nije dao da vidim, a ja sam otišla sa svojom ćerkom. Rekao je da ako želim da ga vidim, da moram da radim sve što kaže", priča ona za Dajli mejl.

Parnica na sudu počela je prošlog meseca. Na sudu je izjavila da kada je njihova kćer imala skoro dve godine njen muž je izašao go nakon tuširanja i svoje intimne delove tela stavio detetu u ruke da se igra.

Takođe, svedočila je o brutalnom zlostavljanju nakon udaje za supruga kada je imala 18 godina. Tvrdi da ju je i tada silovao i udario u stomak dok je bila trudna, pa izbacio iz kuće na hladnoću i zaključao vrata.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
30 Beograd