fbpx
Skip to main content
Čovek naslonjen na zid sa glavom u krilu

DRAMA NA SUBOTIČKOM MOSTU: Mladić hteo da se ubije zbog nesrećne ljubavi

Foto: Profimedia
U noći između subote i nedelje na Majšanskom mostu u Subotici, mladić star 24 godine pretio je samoubistvom.

Prema nezvaničnim podacima I.I. je želeo da skoči sa mosta zbog neuzvraćene ljubavi, a u uspešnoj akciji spašavanja učestvovale su ekipe policije, vatrogasaca, spasioci Crvenog krsta i Hitna pomoć.

Prema rečima očevidaca posle 23 sata prilaz mostu je bio blokiran pošto je policiji javljeno da se na ivici mosta nalazi mladić koji želi da skoči sa njega. Pošto se ispod mosta nalazi pruga, a uz njega visokonaponski vodovi, spasioci su isključili struju.

"Ubrzo je došla i njegova majka ili rođaka, ne znam tačno jer nisam mogla jasno da čujem i vidim šta se dešava na mostu. I ona je sa ostalima nagovarala mladića da odustane od svoje sulude namere. Prolaznici su govorili da hoće da se ubije zbog nesrećne ljubavi.

Oko pola sata su razgovarali sa njim i on je onda prešao na drugu stranu mosta. Videla sam vatrogasce i policiju kako obezbeđuju mesto dole da se ne bi povredio ako skoči. Posle ga je odvezla Hitna pomoć", kaže za portal "Subotica.com" Sofija Š., prolaznica koja je pratila akciju spašavanja nesrećnog mladića.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd