fbpx
Skip to main content
Vesna

EKSKLUZIVNO! Vesna Dedić: Detalji iz mog novog, petog romana

Foto: Facebook
Poznata srpska spisateljica za Srbiju Danas otkriva detalje iz njene nove knjige, kao i datum objavljivanja u knjižarama.

Vesna Dedić, čuvena novinarka, voditeljka i spisateljca, objaviće uskoro svoj peti roman. Nakon uspeha prošlogodišnjeg romana ''Pola duše'', Vesna ovog leta objavljuje novi, nazvan ''Zagrljaj''.

Za Srbiju Danas je otkrila nekoliko detalja vezanih za njenu novu knjigu.

''Za nekoliko dana završavam novi roman 'Zagrljaj'. U pitanju je melodrama, ljubavna priča, koja se događa u periodu od 2001. do 2013. godine'', navodi Vesna.

Vesna je ranije proglašavana za jednu od najčitanijih domaćih pisaca. Njen prvi roman, ''Zauvek u srcu'' je bio najčitaniji u izdavačkoj kući ''Laguna'' za 2010. godinu.

Književnica otkriva šta joj je poslužilo kao inspiracija za pojedine delove u knjizi: ''Koristila sam pesme Kemala Montena, Saše Matića, Gabi Novak... da upotpune neke od najlepših ljubavnih scena u knjizi'', kaže ona i dodaje da zna datum kada će knjiga biti objavljena. ''Roman će se 2. jula pojaviti na svim trafikama i u svim knjižarama u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj'', rekla je Vesna za Srbiju Danas.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd