Skip to main content
Homer Simpson

Elon Mask u "Simpsonovima"

Foto: Profimedia/ilustracija
Gospodar Tesle protiv gospodara nuklearke u Springfildu.

Ima ga svuda. Cilja da (njegovi) električni automobili odnesu prevagu na kopnu, sudeluje u projektu izgradnje letelice koja bi nasledila spejs-šatl, a sada će biti i u crtaću. Doduše, iskorak u amalgam sedme i devete umetnosti on nije tražio, već ga je, po svoj prilici, zaslužio reputacijom koju poseduje.

U pitanju je Elon Mask, vlasnik "Tesla motorsa" i "SpaceX", te osnivač servisa Pejpal (PayPal), koji će se pojaviti u Simpsonovima, jednom od najdugovečnijih i najomiljenijih crtanih filmova. 

Al Džin, izvršni producent serije, otkrio je na Tviteru da će se Mask pojaviti u prvoj od 11 epizoda 26. sezone Simpsonovih.

Da u pitanju nije kameo uloga, tj. pojava, piše u tvitu. Štaviše, ime epizode ukazuje da će vlasniku Tesle biti posvećen priličan deo epizode jer se ista zove "Mask koji je pao na Zemlju" (igra reči sa filmom "Čovek koji je pao na Zemlju, sa Dejvidom Bouvijem u glavnoj ulozi).

Džin je sa Saboru stripomana u San Dijegu otkrio da je zbog Maska Montgomeri Berns izgubio sav novac i da će pokušati da ga ubije, željan osvete. Pored toga, u epizodi će se saznati Maskova glavna lozinka. Za ostalo, ostaje nam da čekamo početak emitovanja.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD noviteti

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd