fbpx
Skip to main content
Senka

STRAVIČNO SILOVANJE KOD KRAGUJEVCA: Napao je ženu koja zbog svog stanja nije mogla ni da zove pomoć!

Foto: Profimedia
Dvadesetjednogodišnji mladić je neopaženo ušao u njenu kuću.

R.T. (21) iz okoline Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je silovao gluvonemu ženu staru šezdeset godina.

Nesrećna žena je prijavila napad policiji, a mladić je uhapšen uz pomoć tumača znakovnog jezika, kojem je žena ispričala šta joj se dogodilo.

BOLESNO: Sumnja se da je Živojin ubio ćerku jer se plašio da će da ga ostavi!

Prema dosadašnjim saznanjima istražitelja, R.T. je prošlog petka u popodnevnim satima silovao gluvonemu ženu koju poznaje jer su iz istog sela, a čiji naziv policija ne želi da otkrije.

- Starica živi sama i, nažalost, ne može ni da govori, ni da čuje. Znajući za to, siledžija je neopaženo ušao u njenu kuću i nasilno je obljubio, a zatim pobegao. Nesrećna žena je nekako uspela da prijavi policiji, ali nije mogla da nam kaže ko je izvršio silovanje nad njom. Zato smo angažovali i tumača za znakovni jezik, koji nam je pomogao u rasvetljavanju ovog stravičnog krivičnog dela - kaže izvor iz policije.

tužna baka
Foto: Profimedia/ilustracija

On dodaje da nesrećna žena nije ni slutila šta će joj se dogoditi.

- Ona poznaje R.T. i, kad ga je ugledala u kući, pomislila je da je došao jer mu nešto treba. Međutim, on je odmah brutalno nasrnuo na nju. Ubrzo ju je savladao i silovao. Potom je otišao iz kuće. Žena je bila unezverena, nije znala šta da radi i kako da objasni da je seksualno zlostavljana. Kad se malo pribrala, otišla je u policiju i gestikuliranjem rukama objasnila da joj se dogodilo nešto strašno. Nasilnik je ubrzo priveden u stanicu. Najpre je sve negirao, ali je pritisnut dokazima priznao da je silovao šezdesetogodišnju poznanici iz sela - priča ovaj izvor.

Meštani ovog sela su šokirani jer poznaju i napadača i žrtvu.

- Najstrašnije je što je znao da ona ne može da zove u pomoć, ali i da neće znati da objasni šta joj se dogodilo. Ta žena ga poznaje od malih nogu, zaista je neshvatljivo kako je mogao tako nešto da uradi - kažu meštani.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd