fbpx
Skip to main content
Muškarac s minđušom u levom uhu priča sa devojkom

IMALI SU NAJBOLJI DEJT IKADA: Na kraju joj rekao da je gojazna, a evo šta mu je ona odgovorila

Foto: Profimedia
Upoznali su se preko sajta za dopisivanje.

Tomas Mišel (40) je samohrani otac koji je odlučio da se zabavi, tražeći devojku na sajtovima za dopisivanje. Poznat je kao iskren čovek i bez blama da išta kaže. Upoznao je devojku, koja mu je potpuno odgovarala, ali ne samo u jednoj stvari.

- Izuzetno sam oduševljen tvojim intelektom i duhovitim karakterom, lepotom lica,... ali ne mogu to da kažem i za tvoju figuru - rekao je Tomas devojci koju je upoznao.

Na prvom sastanku bilo je sve idealno. Bili su na večeri, šetali su se ruku pod ruku na obali mora, a na kraju su se poljubili. Ona je bila vrlo zagrejana. (Ako nemate ideju gde da vodite devojku na prvi dejt, nudimo vam nekoliko saveta koje možete pogledati OVDE)

Nakon ovog viđanja, Mišel joj je napisao poruku sledećeg tipa: "Vrlo si lepa i zabavna, ali moj um ne može prihvatiti činjenicu da si punija. Više sam naklonjen mršavim devojkama. Nemoj da me mrziš što te ostavljam. Izvini". (Ako imate problema sa viškom kilograma, kako da ih lako skinete saznajte OVDE)

U isto vreme je osećala bes i tugu. Svoj odgovor njemu podelila je i sa javnošću.

"Želim ti da podstakneš svoju ćerku da voli, da uživa u svemu, da uvek hvališ njenu pamet i govoriš joj kako je lepa iznutra. Ona ne bi trebalo da razmišlja kao ti. Ako se desi da bude gojazna, objasni joj da je to sasvim nebitno. Neka gradi svoje samopoudanje na zdrav način. Važno je ono što je u nama".

Na tom sajtu za upoznavanje je našila na pregršt komentara podrške, nazivajući Tomasa najgorim pogrdnim imenima. Ona navodi kako je ovakvo razmišljanje danas svakodnevica i da devojke ne bi trebalo da se čude, jer danas živimo u takvom sistemu vrednosti, gde se prvo uvek vrednuju površne i prolazne stvari. 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Umerena kiša
18 Beograd