Skip to main content
Katarina Šulkić

IZBOR ZA MISS SRBIJE 2015: Evo kako je proteklo takmičenje lepote! (FOTO GALERIJA)

Foto: Srbija Danas
Krunisanje najlepše Srpkinje su ispratili poznati, a sve je propraćeno i muzičkim nastupima.

Titulu ovogodišnje misice Srbije, koja će nas predstavljati na izboru za "Mis sveta", ponela je Katarina Šulkić sa Kosova i Metohije. Za titulu najlepše Srpkinje se borilo 20 lepotica. A evo kako se ceo događaj krunisanja najlepše dame odvijao.

Miss Srbija 2015
Foto: Srbija Danas

Žiri u kome su između ostalih bili i novinar Aleksandar Jovanović, kao i urednik emisije "Premijera" Ognjen Nestorović, imali su težak zadatak, tako da je pored Katarine koja je ponela krunu prva pratilja je bila Bojana Bojanić, a druga pratilja Teodora Janković.

Miss Srbije 2015
Foto: Srbija Danas

Manifestaciju u Beogradskom dramskom pozorištu" otvorio je voditeljski trio koji čine Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Darko Panović. Na sceni se povremeno pojavljivao i  Saša Plećević, poznatiji kao doktor Filgud sa svojim savetima i dosetkama.

Voditelji
Foto: Srbija Danas

Misicama su dodeljene stipendije i nagrade, a izabrano je i top pet finalistkinja, a to su Jovana Obrenović, Teodora Janković, Tijana Radosavljević, Bojana Bojanić i Katarina Šulkić.

Pet najlepših misica
Foto: Srbija Danas

Nakon njihovog predstavljanja, bivša Mis Srbije, Marija Cetković, održala je kratak govor. Marija je napomenula kako zaista nije bitno ko je kakve nacionalnosti, već ko je kakav čovek po kvalitetu, a spomenula je i da se sama, za vreme njenog mandata, bavila humanitarnim radom.

Marija Cetković
Foto: Srbija Danas

Propratni program je podrazumevao nastupe raznih izvođača među kojima su Mika Kostić sa pesmom "Mali", Ćemo i Milena Ćeranić, ali i Ministarke sa pesmom "Uno momento" koju inače izvode sa Severinom.

Mnoge poznate i manje poznate ličnosti podržale su ovu manifestaciju, pa smo u publici mogli da vidimo i Suzanu Mančić, Saru Jo, Marka Bulata, Jelenu Krunić, Borisa Stamenkovića, Lepomira Bakića i druge.

Ukoliko vam je ovo bilo interesantno, pročitajte neke od najglupljih izjava misica sa svih strana sveta (više o tome na OVOM linku)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd