fbpx
Skip to main content
Zid na kom piše: "Bez seksa, molim!"

Jednogodišnji seksualni post muškarca - u dobrotvorne svrhe

Foto: Facebook
Blago njemu - mnogi su na prinudnom "postu"!

Bio je čuveni švaler, ljubavnik, zavodnik, Kazanova, Raspućin... Međutim, kako to biva u svetu muškaraca, jedna opklada mu je promenila život! A opklada se ne sme izgubiti niti prekršiti.

Krajem 2012. Piter Linaj iz Melburna kladio se sa cimerom da će na 365 dana iz korena promeniti svoj život koji je podrazumevao neprestane odlaske na žurke, kao i izobilje seksa na jednu noć. Da bi dobio opkladu i nagradu od 2.000 dolara, potrebno je bilo da "ostane suv" godinu dana (do 1. januara 2014.)! Smeo je samo da se ljubi! Blago njemu, naši "stari" su daleko od domova i devojaka služili vojsku i po 2-3 godine, a tamo su mogli da se ljube samo sa cevima pušaka.

Piter Linaj na dobrotvornom radu u Kambodži
Foto: Facebook

Želeo sam da se odreknem žena i seksa... Cimer mi je rekao da neću izdržati ni nedelju dana, što me je još više ojačalo u mojoj nameri”, rekao je Linaj za australijski "Daily Mail".

Od tog trenutka, nešto što je počelo kao opklada u 2.000 dolara između dva cimera, preraslo je u akciju “Pitova čednost u dobrotvorne svrhe”, zahvaljujući kojoj je prikupljeno 50.000 dolara. Novac je prosleđen dobrotvornoj organizaciji "Free to shine" koja se bavi spasavanjem mladih Kambodžanki iz belog roblja.

Linaj je pokrenuo sopstveni biznis i u septembru prošle godine otputovao u Kambodžu da vidi gde se ulaže novac prikupljen zahvaljujući njegovom seksualnom postu. Humanitarna organizacija je s njegovim novcem mogla da zaposli još radnika na terenu i da udvostruči broj devojčica o koje štiti.

“Niko nije verovao da ću uspeti... Jednom sam bio spreman da prekršim zavet, počeo sam da se viđam sa jednom devojkom. Mislim da je uživala u činjenici što nisam pokušavao da joj se 'uvučem u pantalone'. Tada sam shvatio poentu i počeo da zavet posmatram ozbiljno”, opisuje Linaj svoj podvig.

Inspirisan iskustvom u Kambodži, Piter je pokrenuo projekat koji se bori protiv ropstva u Nepalu.

Kada su ga pitali da li bi ponovo pristao na seksualni post Linaj je odgovorio:

"Mislim da to više neću da ponavljam, ali ću pristati na neke druge "lude" stvari zbog istog cilja. Ako neko ima neki predlog - spreman sam da poslušam sugestije", zaključio je Piter Linaj.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd