fbpx
Skip to main content
strašni zec i dete

JEZIVO: Nakon ovih reklama ćete spavati sa upaljenim svetlom! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Lasinenlapsuus
Verujemo da ćete ove reklame dugo pamtiti...

Ponekad naiđete na neke reklame koje imaju "to nešto" zbog čega ćete ih dugo pamtiti. Nekada su to veoma seksi reklame, nekada izuzetno smešne reklame, a postoje i one zbog kojih ćete noću imati problema da zaspite.

Izdvojili smo vam četiri najstrašnije reklame. Ili ih ne gledajte pred spavanje, ili ipak upalite svetlo pre nego legnete u krevet:

1. Prljavi đavo se sreće sa egzorcistom

Kada pročitate naziv ove reklame, nikada ne biste rekli da se radi o usisivaču. Zaista jedna mračna reklama, gde egzorcista dolazi kako bi isterao đavola iz jedne devojke, ali na kraju dolazi do neočekivanog obrta.

2. Duh mračne i usamljene vode

Ovo bi zapravo trebalo da bude snimak edukativne prirode. Napravljen je 1973. godine kako bi se deca upozorila na opasnost boravka kraj vode, bez nadzora odraslih. Pouka je trebalo da bude sasvim jasna, ukoliko se deca budu kupala sama u vodi, Duh mračne i usamljene vode, poznatiji kao Smrt, će doći po njih. Pretpostavljamo da su mnoga deca imala psiholoških problema nakon ove reklame.
3. Teško detinjstvo i čudovišta

Veovatno jedna od najuticajnijih reklama jeste i ova o deci koju roditelji, usled negativnog uticaja alkohola, maltretiraju. Snimak predstavlja pogled iz dečje perspektive. Oni svoje roditelje vide kao različite demone, čudovišta i zombije čim počnu da piju.
4. Vožnja u alkoholisanom stanju

Od ove četiri, ovo je možda i jedina reklama zbog koje će vam i te kako proraditi srčka. Radnja se dešava u muškom wc-u, kada kroz ogledalo proleti smrskana glava lutke, na taj način rekonstruišući saobraćajnu nesreću.

Zaista da se čovek zapita...
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd