fbpx
Skip to main content
Aleksandar Jovičić

Jovičić: Nijedna porodica neće dočekati zimu bez krova

Foto: Facebook
BEOGRAD - Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić odbacio je kritike demokrata na račun obnove zemlje nakon majskih poplava, navodeći da je obnova uništenih objekata u Obrenovcu počela 19. avgusta i da nijedna porodica neće dočekati zimu bez krova nad glavom.

Jovičić je to saopštio kao odgovor šefu odborničke grupe DS Balši Božoviću koji je ranije danas, između ostalog, rekao da demokrate sumnjaju da je "obnova doživela fijasko i da mnogi građani neće prezimeti zimu u svojim domovima".

"Božović se vratio sa odmora, pa se nada da će građani razumeti njegovu neupućenost. Podsetio bih ga da je obnova objekata uništenih i oštećenih u poplavama na teritoriji opštine Obrenovac počela 19. avgusta", rekao je Jovičić.

Dom porodice Baruh
Foto: Youtube Printscreen

On je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je obnova počela "baš u vreme kada se vrh DS bavio politikom šaljući elektronske izjave sa toplih letnjih destinacija za odmor".

Jovičić je podsetio da je rok po ugovoru o obnovi 60 dana i da će po isteku tog perioda svakako napraviti izveštaj o postignutom. 

"Božović bi mogao da opravda naziv stranke kojoj pripada i da nauči da demokratska procedura i politička kultura uopšte ne podrazumeva upućivanje javnosti tvrdnji bez ikakvih dokaza", naveo je Jovičić.

On je dodao i da je verovao da nove generacije političara neće nastaviti političku borbu bez ikakvih skrupula, te da smatra da je tužno što se nesreća velikog broja ljudi koristi zarad neveštih pokušaja osvajanja sitnih politikantskih poena.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd