fbpx
Skip to main content
Zapanjena žena

Kako se izboriti sa gorostasom u njegovim gaćama?

Foto: Profimedia
Naravno da je frustrirajuće kada vam treba lupa da bi našli nešto u njegovim gaćama, ali i borba sa preraslim kapitalcem može da bude vrlo mučna. Jeste da mini-viršla ne zadovoljava glad, ali i budimska kobasica do kolena može da vam presedne...

Nit' mali, nit' preveliki - srednja veličina je nešto što ženama najviše prija. Kada muške pantalone spadnu i nađete se oči u oči sa njegovim gorostasnim njihalom strave, na vašem licu će se verovatno pojaviti izraz neverice ili oduševljenja jer ste uboli džekpot. Ali, to oduševljenje brzo može da splasne kada brzinom svetlosti krenu da vam se vrte razne misli po glavi, od toga da će seks biti bolan, do smišljanja izgovora da ne dođe do oralnog seksa jer ne biste da vadite krajnike.

Ne brinite, naše vagine su mnogo rastegljivije i otpornije nego što mislimo. Setite se, dizajnirane smo da izbacimo bebu, a beba je mnogo veća od penisa, još ako je glavata...
Tako da se nemojte plašiti, seks sa muškarcem koji ima veliku batinu u gaćama, uopšte ne mora biti bolno ili neugodno iskustvo.

Predigra

Ovo je najbitniji deo za savladavanje njegovog vršnjaka, jer je potrebno da se potpuno opustite fizički i mentalno. Oslobodite um i potpuno se prepustite njegovim dodirima. Sve je u glavi, tako da ako konstantno mislite o tome šta se dešava, nećete moći da se opustite, zgrčićete se i od seksa nema ništa. Zatvorite oči, ispraznite mozak i prepustite se čulima. Možete i da drmnete koju dunju, i to pomaže. Što se više opuštate i bivate sve uzbuđenije, tako će se vaša vagina širiti, bićete sve vlažniji, pa će on lakše ukliziti u vas. Najbolje bi bilo kada bi vas doveo do vrhunca (ili dva) pre nego što penetrira, jer će vam sve tamo dole još vibrirati od užitka, vaš cvet će biti potpuno otvoren i lakše će primiti njegov "sunčev zrak", i sve će biti spremno za još jedan vatromet.

Lubrikant – vaš najbolji prijatelj

Ukoliko je on stvarno abnormalno obdaren primerak muškog roda, dok se malo ne uhodate u gužvanju čaršava i vaši polni organi se ne naviknu da uživaju u međusobnom društvu, lubrikant je odlična ideja.
Postoji mnogo vrsta lubrikanata, ali najbolji su oni na bazi vode, kako bi se izbegle eventualne alergije ili infekcije.
Njegov penis obilato natrljajte lubrikantom pre nego što uđe u vašu baštu, i ne zaboravite da ga podmazujete u toku seksualnih igrarija.

Seksualne poze za izbegavanje

Sve poze koje podrazumevaju duboku penetraciju treba zaobilaziti u širokom luku. Zaboravite na pozu otpozadi (doggy-style), jer se muškarci u njoj obično previše uzbude i podivljaju, pa se može desiti da zaboli toliko da  vam natera suze na oči.
Da li stvarno moramo da objašnjavamo zašto analni seks ne dolazi u obzir?
Sve poze sa nogama preko vaše glave sigurno će izazvati paklen bol, tako da ih izbegavajte! Osim ako ne volite bol. U tom slučaju - samo napred, udri žustro, obdareni kopljaniče!

Najbolje seksualne poze za savladavanje dokolenka

Najbolja poza kada je njegov klip preveliki jeste da vi budete na njemu. Tako ćete imati potpunu kontrolu ritma i stepena prodiranja. Ovu pozu možete upražnjavati na krevetu, ali mi preporučujemo stolicu – daje na egzotičnosti i varitetu.

Misionarska poza može biti takođe odgovarajuća, jer iako on ima kontrolu tempa i intenziteta, opet ima pogled na vaše lice i na to da li pravite bolne grimase.

Seksanje sa strane je odlična poza jer ograničava dubinu penetracije.

Pošto je nemoguće da ovakav kolosalni primerak zgutate ceo (osim ako ne radite u cirkusu kao gutačica mačeva), a da se ne ugušite tokom oralnog seksa, koristite ruke i jezik i idite do dubine koja vam odgovara.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd