fbpx
Skip to main content
Goran Jevtić

KONAČNO PROGOVORIO: Goran Jevtić posle optužbi za obljubu MALOLETNIKA...

Foto: Profimedia
Ima povod za priču.

Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podiglo je u julu ove godine optužnicu protiv glumca Gorana Jevtića zbog sumnje da je prošle godine u tom gradu obljubio maloletnu osobu.

Sledeće ročište zakazano je za četvrti februar, a njegova molba za izuzeće sudije je odbijena.

- Odgovornost medija je velika i mnogo veća danas. Ponovo je na sceni novi fašizam i pred vratima smo pakla - rekao je Jevtić.

Nakon što su ga optužili za obljubu maloletnika i postavili na stub srama, glumac Goran Jevtić vraća se pozorištu u jednoj od glavnih uloga u predstavi "Leni", rediteljke Tanje Mandić Rigonat.

Glumac se osvrnuo i na biografiju glavnog junaka predstave "Leni" u kojoj tumači lik Džonija Karsona, američkog TV voditelja i komičara.

- Ima li neko od nas besprekornu biografiju? Imali smo Koštunicu, pa vidite kako je prošao - rekao je Jevtić.

On je na konferenciji za novinare koja je održana povodom predstave apelovao na političare da pomognu Bitefu i pripremi jubilarnog izdanja festivala.

- Apelujem da zapišete da festival Bitef mnogo znači za kulturu ove zemlje, kao i Đoković u sportu. Molim gradske vlasti da ispred ove kuće raščiste prostor, da tu više ne bude buvljak i da prilaz pozorištu bude dostojanstven. Mi ne recikliramo kulturu, već je pravimo - poručio je glumac, a piše Telegraf.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd