fbpx
Skip to main content
Marko Jarić

KORPA ZA MANEKENKU: Marko Jarić dao PEDALU lepotici jer ne želi da njegove ćerke saznaju za... (FOTO)

Foto: Profimedia
Veza je trajala četiri meseca.

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić ponovo je slobodan, jer je raskinuo vezu sa kreatorkom i manekenkom Tijanom Krstić.

"Poslednjih nekoliko nedelja, njih dvoje su stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv. Kako je vreme odmicalo, a oni nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, odlučili su da se rastanu. Zapravo, Marko je doneo konačnu odluku i saopštio ju je Tijani u poslednjem razgovoru. Ono što je njima najviše pravilo problem jeste to što je njihova veza funkcionisala na daljinu", rekao je izvor blizak paru.

Veliki problem za par predstavljala je daljina, jer Jarić živi u SAD.

PUK'O POLA MILIONA EVRA NA KUMSTVO! Peković venčao najboljeg prijatelja, a POKLONIO mu... (FOTO)

Marko Jarić
Foto: Profimedia

"Samo na početku veze uspevala je da mu odlazi u posetu. Nakon toga videli su se još jednom, kada je košarkaš bio u Beogradu. Tijana je planirala da za praznike ode kod njega, ali je u poslednjem času otkazala let jer je između njih došlo do sukoba, pa se tako umesto u Majami zaputila u Grčku, gde je bila nekoliko dana u društvu drugarica", navodi izvor i dodaje:

"Marko važi za nekog ko ne voli da se njegov privatni život eksponira u javnosti, pa je bio veoma ljut kada je u medijima video da je objavljena vest o njihovoj vezi. Odmah je posumnjao da je Tijana to ispričala, zbog čega je nastala prva svađa. Za razliku od njega, kreatorka je opuštena i ne mari mnogo šta će mediji da pišu o njoj. S druge strane, Marko više brine jer ne želi da njegove ćerke saznaju za tatine avanture", završio je priču sagovornik.

Pre veze sa Tijanom, Marko je bio u braku sa Adrijanom Limom. Iako se spekulisalo da će se manekenka i bivši košarkaš pomiriti, par je ipak odlučio da je najbolje da svako krene svojim putem.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd