fbpx
Skip to main content
Mali Budo

"Mali Budo" za male Vračarce

Foto: Facebook
U utorak, 23. decembra u 18h, Gradska opština Vračar organizuje dodelu računara učenicima sa najboljim rezultatima na završnom ispitu, a u tome će učestvovati i deo autorske i glumačke ekipe filma "MALI BUDO".

Gradska opština Vračar već godinama podržava učenice i učenike sa Vračara koji su imali najbolji rezultat na završnom ispitu.

 - Na taj način želimo da pokažemo da cenimo trud, vreme i želju za znanjem koju najbolji đaci pokazuju tokom osnovne škole. Mi znamo da je ulaganje u našu vračarsku decu u svakom smislu izuzetno važno. Zato je ovo dvanaesta godina za redom da dodeljujemo nagrade učenicima koji su na maloj maturi postigli najbolje rezultate.
Ove godine nagrađujemo ukupno 54 učenica i učenika . Sve osnovne škole sa teritorije Gradske opštine Vračar su nam u proteklom periodu dostavile podatke o uspehu đaka na maloj maturi, koji imaju prebivalište na Vračaru. Na osnovu tih podataka, napravljena je rang lista najboljih - navodi se u saopštenju predsednika opštine Baneta Kuzmanovića. 

Nakon dodele nagrada, za najbolje đake i sve prisutne, organizovana je besplatna projekcija filma Danila Bećkovića "Mali Budo".

SD vesti

SD događaji

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
15 Beograd