fbpx
Skip to main content
Vlada Srbije

Marko Blagojević upravlja obnovom

Foto: Profimedia
Beograd - Vlada Srbije postavila je danas Marka Blagojevića, programskog direktora CESID, za direktora vladine Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima.

Premijer Aleksandar Vučić je najavio da bi voleo da na čelu te kancelarije vidi nekog iz nevladinog sektora i naveo upravo Blagojevića.

Marko Blagojević je široj javnosti poznat kao dugogodišnji čelnik Centra za slobodne izbore i demokratiju - nevladine organizacije koja se godina bavi analizama izbora i izbronih rezultata.

Direktori javnih preduzeća "Putevi Srbije“, „Koridori Srbije“, "Železnice Srbije“, kao i "Srbijavode“ i „Beogradvode“ , koji su prisustvovali sednici Vlade i podneli su izveštaje o stanju infrastrukture, a dobili su i zadatak da mobilišu sve kapacitete, obave pripreme i u roku od sedam dana krenu sa obnovom oštećenih puteva i mostova, navodi se u saopštenju.

Vlada je donela i odluku da se mere dezinsekcije iz vazduha na poplavljenim područjima obavaljaju u saradnji sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, prenosi B92.
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd