fbpx
Skip to main content
Hitler

MOĆ je najveći AFRODIZIJAK: Seksualne pikanterije velikih diktatora!

Foto: Profimedia
Znatiželjan pogled u strogo i dugo čuvane spavaće sobe perverznih silnika! Musolini je sa 18 godina uveliko išao u bordele, dok je Hitler voleo da se po njemu vrši velika i mala nužda. A to nije sve...

Najdžel Kotorn, istaknuti engleski pisac i urednik, u knjizi "Ljubavni život velikih diktatora" opisao je pobede u spavaćim sobama, kao i bizarne seksualne navike muškaraca koji su diktirali istoriju. Od Napoleona, preko Hitlera, Lenjina, Staljina, Perona, Markosa, do Sadama Huseina. A ovo su neki delovi koji govore o seksualnim zabavama i pikantnim igrarijama nekih od najslavnijih ljudi u istoriji. 

LENJIN I STALJIN

Prelazimo na stranice posvećene Lenjinu i Staljinu, na kojima nalazimo da komunističke diktatore ne bi trebalo da zanima seks. Oni treba da misle samo na dobro naroda. Lično zadovoljstvo prilikom vođenja ljubavi neoprostivo je buržoasko. E, to naprosto nije bilo tačno, piše Kotorn, na početku poglavlja "Još crvenih zlikovaca".

BENITO MUSOLINI

U pogledu seksualnog života italijanskog diktatora Benita Musolinija nema ničeg tajanstvenog, tvrdi autor u glavi "Blejanje s Musolinijem". U stvari, sasvim je lepo mogao da bude i demokrata.  Dok je još bio dečko, priznao je da je svaku devojku svlačio pogledom. Pre osamnaeste, dok je još bio u školi, posećivao je lokalni bordel.

Seksualni čin uvek se odvijao samo radi njegovog zadovoljenja. Nije mislio ni na ženino zadovoljstvo ni na to da li joj je ugodno. Ali, izgleda da to ženama nije smetalo. Bez i najmanjeg uvoda bacao bi se na novinarke, supruge partijskih kolega, glumice, sobarice, grofice ili strankinje.

ADOLF HITLER

Adolf Hitler bio je najgori čovek modernog doba; mada je mrtav već više od pedeset godina, još uvek ima hrpu pristalica širom Evrope, Amerike, u Rusiji, Indiji, Africi, Aziji, Latinskoj Americi i na Dalekom istoku. Ali, da su njegovi sledbenici znali kako je njegov seksualni život bio patetičan, perverzan i dostojan žaljenja, teško bi održali to strahopoštovanje. - Ovo čitamo u poglavlju "Hitler se zabavlja", u knjizi engleskog pisca Najdžela Kotorna "Ljubavni život velikih diktatora".

Kotorn zaključuje da je teško imati bilo kakvo poštovanje prema čoveku koji voli da puzi po podu nag, dok ga žena šutira, ili doživljava vrhunsko seksualno zadovoljstvo u tome da neko po njemu vrši malu ili veliku nuždu. Nekoliko njegovih ljubavnica izvršilo je samoubistvo - toliko su bile šokirane njegovom izopačenošću.

Hitlerovi urlatorski, hipnotički govori često su dovodili žene do orgazma. Neki čovek, koji je u Minhenu radio kao čistač, kaže da su ponekad gubile kontrolu nad bešikom, te bi tlo ispod celog prvog reda slušalaca bilo natopljeno urinom. Hitleru bi se to dopalo.

Homoseksualci su bili uvereni da je Hitler homoseksualac, otkriva Kotorn. U starim filmskim žurnalima može se videti kako su njegove kretnje i hod prilično feminizirani - sve dok Leni Rifenštal, velika filmska glumica, reditelj i, moguće, Hitlerova ljubavnica, nije počela da ga snima iz donjeg rakursa, kako bi naglasila njegovu moć i ukazala na mitski status ovog čoveka.

Posle rata, Rifenštalova je govorila da nije bila njegov tip: "Ja sam previše jaka, previše pozitivna. On je voleo meke žene, kravljih lica, poput Eve Braun."

MAO CETUNG

Posle priče o Hitlerovim bolesnim seksualnim pohodima, Kotorn prelazi na jednako intrigantno poglavlje "Misli predsednika Maoa" koji je prvo seksualno iskustvo imao još kao dečko, u svom selu, sa dvanaestogodišnjom devojčicom. Kasnije se ove inicijacije prisećao s radošću i zadovoljstvom.

Mao je svu svoju energiju usmerio ka cilju da postane revolucionar i verovatno je bio sam dok nije sreo Tao Su Jung, izvanrednu studentkinju. Romansa je iščezla kad su se sukobili oko političkih pitanja. Zatim je sreo još jednu lepu drugaricu i revolucionarku Jang Kaj Hui. Pisao joj je ljubavne pesme - kao i drugima u koje je bio zaljubljen.

Počeli su s probnim brakom, pre nego što su ozvaničili vezu. Jang je kasnije bila zarobljena i pogubljena, pošto je odbila da izda svog supruga. Međutim, dok je Jang žrtvovala život za muža, Mao je već živeo sa još jednom lepom revolucionarkom, Ho Cu Čen, devojkom upola mlađom od njega. Imala je 18, a on 37 godina.

Ukoliko vam je ovo bilo interesantno, nećete verovati od čega najčešće nastaju muške dojke (više o tome na OVOM linku)

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd